PT Business Academy Slovenia

Ekipa PT BUSINESS ACADEMY

Si želiš izgraditi uspešno kariero kot osebni trener?

Če želimo nuditi izjemno storitev na področju osebnih treningov je obvezno imeti izjemne ljudi. Vsi člani PTBA ekipe smo strokovno usposobljeni, skupno pa nam je tudi to, da se naša želja po znanju ne konča in se nenehno izobražujemo naprej. Smo razgibana družba, od malih do visokih, vsi pa smo nasmejani, profesionalni in pripravljeni narediti vse za zadovoljstvo in uspeh naših strank.

Naša/Vaša Ekipa

ALEŠ POTRČ

DIREKTOR
GLAVNI TRENER/MENTOR

Aleš Potrč pooseblja življenjsko strast do športa. V rosnih letih se je poskusil v nogometu in košarki, kasneje je napredoval do borilnih veščin, triatlona in sčasoma fitnesa. Veliko se je udeleževal različnih tečajev, seminarjev in predavanj iz področja fitnesa, treninga in prehrane. Poleg tega je bil mentoriranec nekaterih najuglednejših osebnosti iz fitnes industrije, kar mu je omogočalo neposredno učenje od najuspešnejših in najbolj cenjenih osebnih trenerjev na svetu. Trenutno Aleš predaja svoje znanje v okviru PTBA, deluje kot glavni predavatelj, predava pa tudi na različnih mednarodnih dogodkih in seminarjih. Če ga srečate v fitnesu, bo z vami z veseljem delil svoje vpoglede v pravilne tehnike vadbe.

Pravijo, da za vsakim uspešnim moškim stoji žena. To velja za Jasmino Potrč, ki strokovno krmari v vseh administrativnih, pravnih, finančnih in logističnih vidikih poslovanja. Pravnica z magisterijem iz politologije se morda ne ujema s klasično podobo fitnes industrije, a ravno to je njena prednost. Na podlagi svojih bogatih izkušenj z delom v velikih korporacijah in sčasoma z upravljanjem velikega fitnesa prinaša nekonvencionalen, a neprecenljiv pogled. Njena spretnost ji omogoča, da trenerjem pomaga na načine, ki jih drugi ne morejo, zahvaljujoč njenemu strokovnemu znanju na področju prava in poslovnega svetovanja.

Mag. Jasmina POTRČ

VODJA FINANC
ADMINISTRACIJA

Igor Peras, psiholog

PREDAVATELJ

Igor je kot magister psihologije je v preteklosti deloval kot projektni delavec z begunci in asistent na fakulteti, trenutno pa dela še kot raziskovalec na Pedagoškem inštitutu v Ljubljani. Poleg tega je predavatelj psihologije in psihosocialnih vidikov športa na PTBA, kjer izobražuje nove osebne trenerje in pomaga oblikovati gradivo o psihologiji za program osebnega trenerstva. Poleg tega Igor vodi delavnice čuječnosti in ima vešče mediatorske veščine, kar dopolnjuje njegov raznolik nabor veščin.

Leon se ponaša z doktoratom iz kemije in diplomo prehranskega coach-a univerze Stanford Medicine, zaradi česar izredo dobro razume zapleteno povezavo med prehrano in zdravjem. Njegova predanost nenehnemu učenju zagotavlja, da ostaja na tekočem z najnovejšimi dosežki na tem področju. Leon je specializiran za izdelavo prilagojenih prehranskih načrtov, svetovanje strankam in vodenje informativnih delavnic. Njegova strast je prevajanje znanstvenih spoznanj v praktične nasvete.V okviru PTBA vodi tečaj Prehranski coaching, ter je odgovoren za znanstven razvoj podjetja.

Dr. Leon Bedrač

PREDAVATELJ

Peter Sitar, prof.športne
vzgoje

PREDAVATELJ

Peter je profesor športne vzgoje na Univerzi v Mariboru, njegovo udejstvovanje pa presega zgolj akademsko področje. Aktivno je deloval kot pomočnik trenerja ženske smučarske reprezentance, sodeloval je v nacionalni DEMO ekipi in se udeležil uvodnega svetovnega prvenstva v tehničnem smučanju v Kanadi. V sodelovanju z vrhunskimi slovenskimi in tujimi smučarji je ostal globoko vpet v tekmovalno smučanje. V zadnjih letih je prevzel vlogo predavatelja na PTBA, kjer poleg predavanj izvaja tudi nekatere praktične sklope usposabljanja.
Miha je izjemen strokovnjak iz področja kardio kirurgije. Je predstojnik oddelka za klinično kardiokirurgijo na UKC Maribor in izredni profesor za kirurgijo na Medicinski fakulteti. Po diplomi iz medicine, doktoratu in izpitu iz kardiovaskularne kirurgije je opravil obsežno podiplomsko usposabljanje na Texas Heart Institute v ZDA. V okviru PTBA deluje kor predavatelj.

Dr. Miha Antnoič,
dr. med. spec. kardiokirurg

PREDAVATELJ

Manuel Lah

OSEBNI TRENER
PREDAVATELJ

Manuel sicer dela v Avstriji, kjer uspešno vodi lastni fitnes. Z raznolikim znanjem, ki sega od borilnih veščin do urednikovanja medijev, se je razvil v enega najboljših avstrijskih osebnih trenerjev. Ne le, da je vidna oseba v fitnes industriji, ampak ima tudi ključno vlogo v naši ekipi, saj prispeva k praktičnemu segmentu tečaja za osebnega trenerja, prav tako pa se povzpne na govorniški oder in predava nadobudnim trenerjem.

Daniel, osebni trener, se je pridružil ekipi PTBA po tem, ko je z Alešem sodeloval v okviru poslovnega svetovanja. Aleš je hitro ugotovil, da ima Daniel ogromno znanja kot osebni trener, zaradi česar ga je povabil k sodelovanju na praktičnih delavnicah, ki se izvajajo v okviru tečaja PTBA osebni fitnes trener. Zaradi svoje pozitivne naravnanosti so treningi z njim ne samo poučni, temveč tudi polni smeha.

Daniel Jelovič

OSEBNI TRENER

Blaž Slaviček

OSEBNI TRENER

Blaž je bil izbira srečne roke. Aleš ga je na enem izmed tečajev PTBA prepoznal kot obetajočega mladeniča, ki ga zanima trening in ki želi pri svojem delu napredovati. Blaž se je s svojim prijetnim nasmehom hitro vklopil v našo ekipo in postal del PTBA družine. V okviru PTBA sodeluje na pratičnih delavnicah za osebnega trenerja PTBA.

Nika ima več kot 15 let izkušenj kot osebna trenerka. Trenutno živi in dela v Združenih arabskih emiratih, kjer je od marca 2016 osebna trenerka družine Al Nahyan v palači Zakher in vodi lastno podjetje Crusher’s Lifestyle. S svojimi izkušnjami kot certificirana osebna trenerka in naslovom Strength Coach UAE REPS 2015 je dragocena pridobitev za našo ekipo na Bližnjem Vzhodu. Pri PTBA Nika sodeluje pri izvedbi praktičnega dela usposabljanja za osebnega trenerja v Arabskih emiratih in Saudovi Arabiji.

Nika Krušič

OSEBNI TRENER

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)