PT Business Academy Slovenia

O nas

IZOBRAŽUJEMO NAJBOLJŠE OSEBNE FITNESS TRENERJE NA SVETU

NAŠA MISIJA JE OPREMITI FITNES TRENERJE S POGLOBLJENIM ZNANJEM O TRENINGU, PREHRANI, PSIHOLOGIJI TER POSLOVNIMI VIDIKI DELA V FITNES INDUSTRIJI

Podjetje z jasnim ciljem

Cilj PTBA je jasen: izobraziti želimo najboljše trenerje na svetu!

Zavzemamo se, da bodočim in obstoječim osebnim trenerjem nudimo celovito izobrazbo o vadbi in prehrani, hkrati pa jim nudimo poslovne in trženjske veščine. Naše poslanstvo je opolnomočiti naše telajnike, da postanejo visoko usposobljeni, profesionalni in sočutni osebni trenerji, ki so uspešni v svoji karieri. Poleg tega si prizadevamo ustvariti podporno učno okolje, ki spodbuja rast, ustvarjalnost in inovativnost, hkrati pa podpiramo najvišje standarde odličnosti in integritete v vsem, kar počnemo.

Naš cilj je, da vam pomagamo začeti uspešno kariero osebnega trenerja. Zagotavljamo, da so naši tečaji in usposobljenost, ki jo prejmete, celovito in sodobno. Naše tečaje poučujejo strokovnjaki iz fitnes industrije z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju, zato ste lahko prepričani, da bo tisto, kar se boste naučili pri nas, ustrezno in uporabno v vsakodnevnem življenju in delu.

Osebni fitnes trenerji PTBA (PT Business Academy) strastno pomagajo drugim pri doseganju njihovih ciljev in vedo, kako to storiti. Verjamemo, da biti odličen osebni trener zahteva več kot le teoretično znanje – zahteva strast, ustvarjalnost in razumevanje človeške psihologije. Naši tečaji vam bodo tudi pomagali razviti te veščine, da boste najboljši možni trener.

01.

TRENING

Znanje o vadbi je ključnega pomena za osebne fitnes trenerje, saj jim omogoča oblikovanje varnih in učinkovitih programov vadbe, prilagojenih potrebam strank. Naš tečaj za osebnega trenerja izvajamo v živo, osebno, v fitnesu. Le tako se lahko tečajniki naučijo pravilne izvedbe vaj kot tudi, kako le-te prilagajati individualnim lastnostim strank.

Brez ustreznega usposabljanja lahko trenerji nenamerno povzročijo škodo ali ne dosežejo želenih rezultatov, kar povzroči nezadovoljstvo strank.

Nenehno izobraževanje zagotavlja, da so trenerji na tekočem z najnovejšimi raziskavami in trendi, kar jim omogoča, da nudijo najboljše možne storitve.

02.

PREHRANA

Znanje o zdravi prehrani je bistvenega pomena za osebne fitnes trenerje, saj prehrana igra pomembno vlogo pri doseganju fitnes ciljev vaših strank. Dobro zasnovan načrt prehrane lahko dopolni program vadbe, kar privede do boljših rezultatov za stranke. Trenerji morajo dobro razumeti prehrano, da lahko zagotovijo natančne nasvete in smernice o tem, kako lahko stranke optimizirajo svojo prehrano, da podprejo svoje cilje glede telesne pripravljenosti. Pomembno je omeniti, da obseg prakse osebnih trenerjev ne vključuje ustvarjanja prehranskih načrtov, temveč le zagotavljanje smernic in coaching o prehrani za stranke.

03.

POSEL

Izboljšanje poslovnih in trženjskih veščin je ključnega pomena za osebne fitnes trenerje, ki želijo povečati število svojih strank in povečati svoje prihodke. Ker se konkurenca v panogi povečuje, se morajo trenerji razlikovati od drugih in svetu sporočati prednosti, ki jih nudijo. Vlaganje v poslovne in trženjske veščine lahko privede do boljšega zadrževanja strank, več priporočil in nenazadnje do uspešnejšega poslovanja.

04.

OSEBNI RAZVOJ

Osebni razvoj je bistvenega pomena za osebne fitnes trenerje, da bolje razumejo svoje stranke in nudijo prilagojene programe in storitve. Pomembno je nenehno izboljševati komunikacijo, empatijo in medosebne veščine za izgradnjo močnih odnosov s strankami. Ta pristop, osredotočen na stranko, lahko vodi do boljših rezultatov in večjega zadovoljstva strank, kar na koncu prispeva večjemu poslovnemu uspehu.

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)