PT Business Academy Slovenia

Naslednji tečaj se prične 11.5.2024 - PRIJAVE SO ODPRTE

Ta tečaj združuje tako EQF 3 in EQF 4 stopnjo strokovne usposobljenosti za delo v športu!

Kako postati uspešen osebni trener brez pretiranega besedičenja in z veliko praktičnimi izkušnjami v samo 7 tednih?

Rezerviraj svoj BREZPLAČNI 30-minutni posvet, da izveš, kako

postati uspešen osebni trener

mednarodne
akreditacije

+70 ur
PREDAVANJ V ŽIVO

Vodimo vas skozi vsak delček naših obsežnih teoretičnih predavanj - V ŽIVO!

+40 ur PRAKTIČNIH
VAJ V FITNESU

Zagotovo najbolj obsežne praktične delavnice za pripravo na delo v fitnesu

VKLJUČEN tečaj
PREHRANSKI COACHING

Noro! Dodali smo tudi naš tečaj za prehranski coaching!

Najbolj praktičen in z največ uporabnimi informacijami poln tečaj za osebnega trenerja, ki ga lahko najdete!

Ste siti neskončnih ur teorije, brez praktičnih vaj? Ste naveličani poslušati predavatelje, ki v življenju niso delali z niti eno samo stranko? Ali iščete načine, kako hitreje postati priznan fitnes strokovnjak? Pri PT Business Academy (PTBA) pomagamo navdušencem nad fitnesom – kot ste vi – doseči njihove sanje o uspešni karieri osebnega trenerja na najučinkovitejši in najkrajši možni način.

V zadnjih več kot 10 letih smo tisočim bodočim osebnim trenerjem pokazali, kako lahko zlahka postanejo uspešni in cenjeni strokovnjaki v fitnes industriji brez dolgoletnega preučevanja znanstvenih raziskav in učenja na (lastnih) napakah. Na vseh trgih, na katerih izvajamo naš tečaj, usposabljamo trenerje s ciljno usmerjeno teorijo, ki je 100 % prilagojena dejanskim potrebam uspešnih osebnih trenerjev, in našim sistemom praktičnega izobraževanja z največjo učinkovitostjo. Zdaj lahko storimo enako za vas:

– 3 vikendi naših praktičnih delavnic

– ne učimo samo pravilne izvedbe vaj; NAUČIMO VAS, KAKO TRENIRATI  STRANKE IN DOSEGATI REZULTATE

– Brez “bullshit” coachinga! Naučimo vas pristnega in predanega osebnega trenerstva (kot bi le-to moralo biti!)

Preprosto sledite našemu PTBA PT sistemu uspeha in zagotovo ne boste ostali brez strank in denarja!

Biti spoštovan in uspešen osebni trener je lahko veliko lažje, kot si mislite. Mnogi ljudje preprosto ne poznajo vseh korakov, ki bi jim morali slediti pri delu s strankami, zaradi česar potrebujejo veliko dlje za uspeh, kot bi sicer. Zato smo za vas opravili težko delo in pripravili načrt uspeha (PT success system), kjer so opisani koraki, katerim morate slediti za dosego uspeha.

S tem ne boste le prihranili časa. Če dosledno upoštevate naše nasvete, pridobite tudi več zaupanja s strani vaših strank, vzpostavite ustrezen način komunikacije z različnimi strankami in zagotovite, da stranke z vami ostanejo dlje časa. Z našim sistemom uspeha lahko svoje sanje uresničite veliko hitreje, kot bi jih sicer dosegli sami. Z našim sistemom namreč:

  • Pridobite vpogled v psihologijo za osebne trenerje, da ste tako pripravljeni na vsako stranko, s katero boste delali
  • Spoznate različne tehnike intervjuja, da ugotovite, kaj vaše stranke resnično želijo
  • Ustvarite sistematičen pristop in zagotovite visoko raven storitev, ki jo bodo stranke videle kot nov standard kakovosti

Tukaj je kratek opis, o čem bomo govorili v našem BREZPLAČNEM 30-minutnem posvetu ...

Več kot 80 % osebnih trenerjev ne bo nikoli postalo super uspešnih - brez prave pomoči

Zato vas med našim tečajem za osebnega trenerja ne prepuščamo samim sebi. Imamo zaprto skupino za podporo na Facebooku, kjer lahko postavljate vprašanja, se povezujete z drugimi trenerji ali si drugače pomagate. Facebook skupina nam tudi omogoča, da je vse na enem mestu in lahko vsebine, ki vas zanimajo, vedno poiščete na hitro.

 

Obstaja dober razlog, zakaj še vedno uporabljamo Facebook skupino. Je preprosta za uporabo, organizirana in nam omogoča, da vam natančneje pomagamo. To je velika prednost v primerjavi z neorganiziranimi skupinskimi klepeti Whatsapp, kjer lahko vi in mi zlahka izgubimo izpred oči, kaj je pomembno.

 

Naš glavni cilj je vedno kakovost. Skupina za podporo nam omogoča, da vas poučimo o dragocenih sistemih za skupinsko upravljanje, in služi kot predstavitev vaših prihodnjih orodij za skupinsko podporo vaših strank.

Kaj pa prehransko svetovanje - je res vključeno v ceno?

Ja, je!

To je nekaj, pri čemer je ekipa PTBA vztrajala. Prehrana in treniranje sta namreč tako prepletena, da smo 100 % prepričani, da mora prehrana biti vključena v osnovni program usposabljanja za osebne trenerje.

 

PTBA Prehranski coaching je VELIKO VEČ kot klasičen program za prehransko svetovanje. Preko našega tečaja boste dobili več kot le osnovno razumevanje prehrane. Naš cilj je zagotoviti aplikativni pristop k vašemu coachingu in vas pripraviti na številne izzive, s katerimi se sooča vaša stranka.

 

S tem delom našega tečaja za osebnega trenerja boste dobili tisto znanje, ki vas bo ločevalo od ostalih povprečnih trenerjev.

Ja, res je!
Tečaj PTBA za osebne trenerje je sestavljen iz dveh tečajev!

Na trgu vrhunski tečaji tega kalibra zlahka dosegajo cene preko 2.500 evrov. Ker pa razumemo, da morajo osebni trenerji poleg dobrega treninga znati strankam razložiti tudi osnove prehrane in jo voditi na poti do uspeha, smo naredili korak dlje.

Ponujamo “2 v 1” !

Ponujamo vam dva tečaja v enem po znižani ceni. Višina naložbe za vašo boljšo prihodnost tako znaša zgolj:

**Pozor! Ta posebna ponudba velja samo do 15.4.2024.

V naši POSEBNI AKCIJI smo tako združili 2 tečaja po posebni ceni, ki se bo 15.4.2024 dvignila!

Zato pohitite in si zagotovite svoje mesto ŠE DANES.

In ja...
čeprav je že samo to OGROMNA PREDNOST, vam ponujamo še več...

Prosil sem Jasmino, našo vodjo financ, da za plačilo tečaja uredimo tudi možnost obročnega plačila. Tako lahko ta tečaj plačate v 3 ali 6 obrokih, brez obresti! 

Z drugimi besedami, z obročnim plačilom vam omogočamo, da lažje naredite svoj prvi korak.

Kaj lahko pričakujete na tečaju PTBA?

Zagotovo več, kot si lahko mislite!

 

Z našim živahnim, interaktivnim in strokovnim tečajem, polnim praktičnih nasvetov, boste pridobili vse znanje in trike, ki jih mora poznati vsak osebni trener.

 

Odkrili boste, kako voditi stranke od prvega srečanja, preko testiranja in treningov do njihovih največjih ciljev – naj bo to odlično počutje, izboljšanje vsakdanjega življenja, dvig energije ali pridobitev telesa, o katerem so vedno sanjale.

 

Več o tem spodaj…

Na tem tačaju boste pridobili vse veščine, ki jih potrebujete za začetek sijajne kariere...

*Certifikat PTBA osebni trener izkazuje, da znate varno in uspešno voditi stranke skozi trening, hkrati pa nudite dobre prehranske nasvete.

 

Tekom tečaja vas oborožimo s temeljnim poslovnim znanjem in izkušnjami, ki vas pripravi na delo s prvo stranko in kasneje do razširitve vašega posla. Predstavili vam bomo tudi ključne vpoglede v trženje, promocijo in prodajo, ki so bistvena orodja za hiter začetek vaše kariere.

 

Brez teh osnov bi bili vaši začetki težji…

Kje pa poteka praktično usposabljanje?

V Sloveniji sodelujemo z odličnim fitnesom FIT Tovarna, ki nudi več kot le standardno opremo komercialmnih centrov in – kar je najboljše – je v večjem delu časa namenjen samo nam in našemu tečaju!

Lokacija naših praktičnih delavnic v Sloveniji

Še vedno niste prepričani?

To so o nas povedali
naši tečajniki...

Želite slišati še več, preden se odločite?

Pogosto zastavljena vprašanja

Če si že dobil dovolj informacij, klikni TUKAJ in si zagotovi mesto na naslednjem tečaju. Če želiš izvedeti še več, poglej odgovore na več vprašanj spodaj.

*Tečaj smo tokrat še dodatno nadgradili in predavanja razširili tudi na sredo in petek zvečer, da lahko uspešno predamo vso potrebno znanje.

Spodaj lahko najdeš urnik teoretičnih predavanj in praktičnih vaj, kot tudi datum teoretičnega in praktičnega izpita.

Če si že dobil dovolj informacij, klikni TUKAJ in si zagotovi mesto na naslednjem tečaju. Če želiš izvedeti še več, poglej še zadnji odgovor na vprašanje.

COPYRIGHT – PTBA SLOVENIJA 2024® Vse pravice pridržane

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)