PT Business Academy Slovenia

Naslednji tečaj v slovenskem jeziku se bo izvedel marca 2024.

POZOR VSI TRENERJI IN FITNES NAVDUŠENCI, KI SI ŽELIJO SVOJE DELO NADGRADITI S POZNAVANJEM PREHRANE IN PREHRANSKEGA COACHINGA

Končno! tečaj, ki presega prehransko svetovanje in ti daje znanja s katerimi boš svojim strankam spremenil življenje brez nesmiselnih diet.

Rezerviraj svoj BREZPLAČEN 30-minutni pogovor, da izveš več o tem zakaj prehranski COACHING presega klasično prehransko svetovanje.

[Postani Prehranski Coach]

clock

več kot 18 ur predavanj v živo

mind

Vključuje psihološki vidik

Slovenia

Najbolj obširen tečaj v SLOveniji

euro business

NAUČIMO TE POSLOVNIH METOD

Končno...preprost in efektiven način zate, da postaneš zares dober prehranski coach!

Si naveličan brezmiselnih nasvetov, ki jih od sebe dajejo številni influencerji, ki so brez izkušenj in potrebnega znanja? Utrujen od preverjanja ali informacije na spletu zares držijo? In iščeš način s katerim boš lahko hitro in efektivno filtriral dobre informacije od slabih?

Pri PTBA smo se osredotočili na to, da trenerjem in prehranskim svetovalcem pomagamo pridobiti NUJNA znanja iz področja prehrane, psihologije prehranjevanja, raziskovanja preverjenih informacij in dosegati boljše rezultate s svojimi strankami hitreje in bolj preudarno.


V zadnjih  15ih letih smo pomagali več sto trenerjem in prehranskim svetovalcem osvojiti znanja s katerimi so svojo kariero povzdignili nekaj nivojev višje in brez večnega brskanja po internetu za preverjanje neumnih in zavajajočih informacij.

Enostavno osvoji potrebna znanja s katerimi boš razvil svoj unikaten coaching sistem, da se izogneš običajnim začetniškim napakam!

Postati eden boljših prehranskih coachev, ki svoje stranke razume in jim zna pripraviti strategijo, ki bo za njih najbolj primerna, je bolj enostavno kot si misliš.

Veliko trenerjev in prehranskih svetovalcev, kljub osnovnemu poznavanju prehrane, ne pozna potrebnih korakov s katerimi bi svojim strankam zagotovili dolgoročno uspešen prehranski načrt. Zato veliko strank za doseganje svojih cilje porabi veliko več čas kot bi bilo potrebnega.

Skozi več kot 20 let izkušenj in s pomočjo največjih strokovnjakov na svetu, smo razvili program s katerim lahko sedaj osvojiš potrebna znanja hitreje in bolj efektivno pomagaš svojim strankam do njihovih ciljev.

Tukaj je le nekaj pomembnih tem, ki jih bomo obdelali na PTBA tečaju za prehranski coaching...

Kako ugotviš, da je PTBA Prehranski Coaching res zate?

Povsem normalno je, da se v tem trenutku sprašuješ, če je PTBA tečaj za Prehranski Coaching res primeren zate. In verjamem, da stvari resno premisliš preden se odločiš za tako pomemben korak kot je investicija v naslednje izobraževanje.

Dejstvo je, da naslednje izobraževanje potrebuješ, če si želiš svoje delo kot osebni trener ali prehranski coach izboljšati in svojo storitev dvigniti stopničko ali dve višje.

 

Po več kot 23 letih v fitnes industriji ti lahko brez odlašanja povem, da je naš tečaj za Prehranski coaching zate, če z DA odgovoriš vsaj eno izmed spodnjih zapisov:

Če si na karkoli od tega odgovoril z DA, potem je velika verjetnost, da ti fitnes in delo na področju prehrane predstavljata veselje in življenjsko željo.

 

Ampak zdaj se morda sprašuješ…

Glede na to, da je na trgu veliko različnih certifikatov... ZAKAJ zaupati nam?

Povsem razumljivo vprašanje.

 

Ti bom čisto iskreno odgovoril…

 

Vse od leta 2011 skupaj s partnerji izobražujemo osebne trenerje po vsem svetu. V vseh državah kjer smo prisotni s PT Business Academy (na kratko PTBA) in izvajamo naš tečaj skrbimo za najbolj poglobljen, obširen in praktično usmerjen tečaj za prehranski coaching.

 

Do tega trenutka smo skupaj z našimi partnerji pomagali že krepko več kot 357 tisoč coachem po vsem svetu pridobiti napredna znanja s katerimi sedaj pomagajo ljudem živeti bolj polna (in aktivna) življenja.

 

In ne…

 

To ti ne govorim zato, da bi se hvalil.

 

Rad bi le, da razumeš, koliko izkušenj imamo na tem področju in da smo številnim osebnim trenerjem in prehranskim svetovalcem pomagali doseči njihove sanje.

 

Najboljša novica?

 

Proces pridobivanja znanja smo naredili enostaven, kolikor je to le mogoče, in se fokusirali predvsem na teme, ki jih RES potrebuješ in lahko tudi praktično uporabiš pri svojem delu – VSAK DAN! 

Koliko pa tečaj za Prehranski Coaching stane?

Na trgu vrhunski tečaji tega kalibra zlahka dosegajo cene preko 1.000 evrov. Ker pa razumemo, da morajo osebni trenerji in prehranski svetovalci zraven izobraževanja poskrbeti še za druge stroške, smo pri ceni bili precej konzervativni.

 

Ob vsem zares poglobljenem in praktično noro uporabnim znanjem smo zato dodali še eno močen bonus (več o tem najdeš v nadaljevanju)…

 

Da bo odločitev lažja smo ceno fiksirali na:

**Pozor! Ta posebna ponudba velja samo do 15.2.2024.

 

Zato pohitite in si zagotovite svoje mesto ŠE DANES.

In ja...
čeprav je že samo to OGROMNA PREDNOST, vam ponujamo še več...

Prosil sem Jasmino, našo vodjo financ, da za plačilo tečaja uredimo tudi možnost obročnega plačila. Tako lahko ta tečaj plačate v 3 obrokih, brez obresti! 

 

Z drugimi besedami, z obročnim plačilom vam omogočamo, da lažje naredite svoj prvi korak.

Igor Peras, mag. psihologije & PTBA predavatelj

Več kot 80% prehranskih svetovalcev in trenerjev ne bo dosegalo rezultatov s strankami brez osnov psihologije.

Če si utrujen od nenehnega iskanja načina kako bi tvoje stranke naredile to kaj se z njimi v coaching procesu govoriš in do tega ne pride – potem ti verjetno manjkajo osnove psihologije za coaching.

 

Prav to je razlog, da imamo v naši globalni ekipi PTBA kar tri psihologe s katerimi dopolnjujemo naše metode dela, ko gre za prehranski coaching.

 

Iskreno povedano, se dobro zavedamo, da je trening za ljudi lažja spremembe kot pa spremembe pri prehrani. Prehrana je enostavno veliko bolj osebna st var kot pa 3 ure treninga tedensko.

Prihrani si mesece in leta raziskovanja po internetni džungli, preizkušanja diet in uporabi preverjeno znanje, dokaze in metode v našem tečaju

Ne glede na to, če si želiš s svojimi strankami dosegati fenomenalne transformacije, izboljšati njihov spanec ali jim pomagati do boljšega počutja in več kvalitetnega časa z njihvovo družino.

 

Prehranski coaching je ultimativno orodje s katerim boš svojim strankam življenje spremenil na bolje na enostavne in za njih. dolgoročno vzdržen način.

Čas je da izstopaš iz povprečja in svojo fitnes kariero dvigneš za nekaj nivojev višje in postaneš eden bolj prepoznavnih prehranskih coachev v Sloveniji.

Tukaj je še nekaj pomembnih tem, ki jih boš spoznal na PTBA tečaju za prehranski coaching

Grda resnica o KETO DIETI o kateri keto fanatiki nočejo razpravljati

Povedali bomo kako Keto diete zares deluje in kaj so pokazale najnovejše študije o dietah, ki temeljijo na visokem vnosu maščob

Kako naše socialno okolje sooblikuje našo vsakodnevno izbiro hrane

O tem drugi tečaji ne govorijo, ker so preveč osredotočeni zgolj na tehnični del prehrane – kalorije, makrohranila in dodatki pač niso vse.

Zakaj večina prehranskih svetovalcev še vedno piše jedilnike, ki ne delujejo

Jedilniki v več 85% primerov ne prinašajo dolgotrajnih rezultatov in dejstvo zakaj ne, bi moralo biti splošno znano – ampak ni!

Najbolj vitalni ključ do uspeha strank, ki so poslovno zelo aktivne in nimajo časa

Ta vedno bolj pomemben košček puzzla je ključnega pomena. če želiš svojim poslovnim strankam zagotoviti uspešno deoseganje fitnes in prehranskih ciljev. Brez tega se ti enostavno slabo piše in boš obsojen na propad.

Zakaj delo. sposebnimi skupinami s pravim znanjem ne predstavlja ovire

Ko imaš več kot le osnovno znanje na področju prehrane in ga kombiniraš s psihologijo in učinkovitim raziskovalnim delom, posebne populacijske skupine več niso ovira.

Naš 100% UNIKATEN
BONUS

Ko se prijaviš na PTBA tečaj za Prehranski Coaching, lahko svoje znanje še dodatno nagradiš z našim unikatnim tečajem – PTBA DNA Fitness, Nutrition & Health.

 

Tega dobiš po ultra posebni ceni, ki je na voljo IZKLJUČNO ob prijavi na PTBA Prehranski Coaching. Več o tem unikatnem DNK tečaju si preberi TUKAJ.

tole so o nas povedali
naši tečajniki

REZERVIRAJ BREZPLAČEN
30-Minutni pogovor
brez obveznosti

Na tem 30-minutnem pogovoru boš izvedel vse podrobnosti o tečaju za Prehranski coaching in kako se lahko tečaja udeležiš in nasdgradiš svoje znanje.

 

Tole lahko pričakuješ od tega klica…

OPOZORILO! Ta tečaj je namenjenm tistim trenerjem, prehranskim svetovalcem in fitnes entuziastom, ki so RESNI, ko gre za njihovo kariero v fitnes industriji.

Vsi naši tečaji imajo vedno strogo omejitev števila tečajnikov, ki jih sprejmemo. Zato se ti splača svoj klic rezervirati čim prej, da ne izostaneš.

Morda ti pri odločitvi pomagajo odgovori na najbolj pogosta vprašanja, ki smo jih prejeli od naših tečajnikov.

1... Kaj pomeni, da je učbenik pripravljen na PTBA učnem portalu?

Vsi materiali, ki jih za tečaj potrebuješ so dostopni na našem učnem portalu, znotraj tvojega uporabniškega računa.

Do njih lahko na tak način dostopaš kadarkoli in kjerkoli.

Na tak način je lahko tvoje učenje s teboj takratk, ko imaš ti čas.

2... Kdaj dobim dostop do učnega portala?

PTBA tečaje smo skozi leta našega delovanja razvijali, nadgrajevali in dopolnjevali. S tem, ko so naši tečaji postajali čedalje bolj obširni, smo bili primorani temu prilagoditi tudi naš proces dela.

Zato dobiš dostop to unih materialov v roku 24 ur po opravljeni prijavi (plačilu celotnega tečaja ali prvega obroka).

Če se prijaviš na tečaj prej imaš s tem tudi veliko dodatnega časa za pregled učnega gradiva. S tem zagotovimo, da so vprašanja, ki se tekom tečaja postavljajo bolj globoka in nam dajejo možnost podati dodatno razlago, ki je večinoma praktično obarvana. to pomeni, da je naš odgovor vedno povezan s tem kako lahko to znanje uporabiš pri delu s strankami.

3... So vsi materiali v slovenskem jeziku?
PTBA tečaji so v največji meri mednarodno priznani. Ker delujemo v mednarodnem okolju so tako nekateri deli gradiva v angleškem jeziku.

To je pomembno, ker je za kvalitetno delo in učenje kot prehranski coach potrebno tudi branje znanstvenih raziskav in različnih metod, ki pa so večinoma v angleškem jeziku.
 
Za PTBA Prehranski coaching smo kljub temu pripravili večino materialov v slovenskem jeziku.
4... Kaj če nisem spreten v angleškem jeziku?
Tukaj ne vidimo ovir. Veliko tečajnikov, ki niso govorili angleškega jezika, je sodelovalo in so uspešno opravili tečaj. Nekateri izmed njih še preden smo pripravili vsa dodatna orodja.
 
Za vse tiste, ki bi naleteli na morebitne težave pri učenju, smo pripravili tudi nekaj dodatne pomoči! Le pogumno naprej.
5... Kakšen je urnik celotnega tečaja in kakšna mora biti moja prisotnost, da se lahko udeležim zaključnih izpitov?
Spodaj najdeš celoten program predavanj in praktičnih delavnic v aktualnem tečaju za PTBA Prehranski coaching.

Za tečaj PTBA Prehranski Coaching je zahtevana prisotnost vsaj 80% časa, pri čemer si lahko predavanja ogledaš tudi v obliki posnetka na našem učnem portalu.

A je vseeno najbolj priporočljivo sodelovati v živo in imeti možnost postavljanja vprašanj, ko se ta pojavijo.

Klikni na sliko za ogleda urnika!

6... Kaj lahko sploh kot prehranski svetovalec delam?

Opažamo, da povpraševanje po dobrih prehranskih svetovalcih še vedno narašča. Ne samo povpraševanje strank, temveč tudi povpraševanje iz strani velnes in fitnes centrov, boljše situiranih hotelov in še kje.

Kot osebni trener zagotovo veš dovolj za analizo potreb svojih strank, pripravo individualnega vadbenega programa in izvedbo tega programa.

Kombinacija s tečajem PTBA Prehranski coaching ti poda potrebna znanja, da lahko tudi na področju prehrane ustrezno svetuješ. Je pa vseeno tukaj potrebno biti pazljiv! To ne pomeni, da sedaj veš dovolj za pisanje podrobnih in naprednih prehranskih načrtov. To je namreč delo diplomiranih dietetikov. Veš pa vsekakor dovolj, da s stranko sestaviš nek osnovni plan prehrane, skupaj z njo postaviš individualno prehransko strategijo in prehranske okvirje.

In ja…

Prehrana je prav tako individualna kot vsak osebni trening (vsaj naj bi bil), ker je vsak izmed nas malenkost drugačen, ima drugačne izkušnje, drugačne želje, drugačen okus in pred vsem drugačen način življenja.

Morda ti pri odločitvi pomagajo odgovori na najbolj pogosta vprašanja, ki smo jih prejeli od naših tečajnikov.

Če že imaš dovolj odgovorov, klikni TUKAJ in si zagotovi svoje mesto na tečaju. V kolikor te zanima še več, pa se vidiva pri naslednjem vprašanju.

Ker je PTBA mednarodno priznana organizacija in so naši tečajniki z našim tečajem certificirani tudi v več državah izven EU, smo se odločili, da majhen del materialov pustimo v angleškem jeziku.

 

Zdi se nam pomembno, da se v sklopu tečaja naučiš izrazov, ki se uporabljajo na fitnes področju po vsem svetu in tako lažje komuniciraš s strokovnjaki iz tujine – tudi takrat, ko jih povabimo v Slovenijo in z njimi pripravimo posebne izobraževalne seminarje.

Spodaj najdeš še točen urnik…

Če že imaš dovolj odgovorov, klikni TUKAJ in si zagotovi svoje mesto na tečaju. V kolikor te zanima še več, pa se vidiva pri naslednjem vprašanju, ki bo morebiti tista pika na i 🙂

Copyright © 2024 PT Business Academy Slovenia Pogoji poslovanja | Politika zasebnosti | Izbris podatkov

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)