PT Business Academy Slovenia

Tole je nepogrešljiv program za vse moške, ki si želijo resne transformacije svojega telesa

Končno! Način, s katerim korenito spremeniš svoje telo V SAMO 12IH TEDNIH, brez ekstremnih diet, nenehnega odpovedovanja in
POD BUDNIM OČESOM STROKOVNJAKA.

Prijavi se DANES in si zagotovi svojo 30-minutno BREZPLAČNO konzultacijo in izvedi več o tem,
kako lahko enostavno spremeniš svoje telo

(Vrednost konzulatcije 100€)

Ne zamudi svojega trenutka za spremembo na bolje!

12 tednov do cilja

brez esktremnih diet in čudnih prinicipov treninga

Podpora v skupini

Da boš prejel vse odgovore, ko jih potrebuješ

Treniraj kjerkoli

Maksimalna fleksibilnost treninga za maksimalen efekt

Garancija na zadovoljstvo

7 dni za vračilo denarja, če ti ni všeč

Končno...Hiter in enostaven način za preobrazbo "očijevega teleščka"

Si naveličan vseh možnih transformacijskih programov, ki jih ponujajo neizkušeni mladi trenerji, ki ne razumejo odgovornosti, ki jih imamo v realnem svetu?

 

Imaš poln kufer “bilderskih” diet, ki so nevzdržne in 100% nezdružljive s službo in družino, da bi lahko spravil svoje telo v formo?

 

Po več kot 20 letih kot osebni trener in mentor številnim trenerjem po svetu, lahko moškim nad 30 let, danes ponudim rešitev do boljših rezultatov hitreje!

 

V zadnjih dveh desetljih sem to dokazal skozi svoje delo z več kot 3.000 strankami na vseh možnih nivojih, brez “testiranja” nepreverjenih programov. Poslovneži, top športniki, ali tisti, ki so si želeli svoje življenje vzeti v svoje roke – skupaj smo gradili uspešne zgodbe.

Blaž J.: Priprave na poroko so bile več kot uspešne…

Enostavno sledi mojemu step-by-step programu, da se izogneš običajnim napakam v treningu in prehrani!

Preoblikovati svoje telo je verjetno bolj enostavno kot si predstavljaš. Veliko ljudi, kljub vsem informacijam, ne pozna pravih korakov, da dosežejo svoj končni cilj in zato potrebujejo več časa kot bi bilo zares potrebno.

Skozi vsa leta dela s strankami in predajanja znanja perspektivnim osebnim trenerjem, sem opravil domačo nalogo, da vam lahko pomagam do rezultatov hitreje. Vse kaj moraš danes narediti ti, je sledenje mojemu step-by-step programu in se zadovoljno pogledat v ogledalo.

S preverjenim in prilagojenim programom za moške nad 30 let in mojo podporo, boš rezultate dosegel veliko hitreje kot bi jih kadarkoli lahko sam.

Tukaj je nekaj pomembnih tem o katerih bova govorila na brezplačnem 30-minutnem klicu...

Privarčuj si tedne/mesece/leta nepreverjenih metod in preizkušanja kaj zate res deluje...

Izbiral boš lahko med treningom v fitnesu ali tudi treningom doma, a boš za to potreboval nekaj orodja (brez skrbi, tudi za to sem že poskrbel).

Program bo izveden po stopnjah, ki si logično sledijo, da se lahko na način dela privadiš in hkrati začneš dosegati svoje prve rezultate. Prav tako bom s teboj poskrbel za organizacijo tvojega časa – kdaj je zate najbolj primerno trenirati – in tudi za tvojo prehrano. In s tem ne mislim, da boš prežival vsak dan 3 ure za štedilnikom.

V naši podorni skupini bomo sproti obdelali vsa najbolj pereča vprašanja, enkrat tedensko pa se bomo dobili na kratkem klicu, da vam podam vse obširne odgovore. Gre za sistem, ki omogoča hitro in efektivno delo, da ne tratim tvojega dragocenega časa.

Da bo tvoja odločitev še lažja, sem tokrat dodal nekaj česar nisem še nikoli!

Moja osebna 100%
Garancija na zadovoljstvo

Ko se odločiš za investivcijo v ANIMAL PROGRAM, lahko to narediš z vso potrebno odločnostjo, ker te varuje moja osebna garancija na zadovoljstvo.

V tem ekstremno neverjetnem slučaju, da ti program ne bo všeč in ti ne morem pomagati pri doseganju tvojih ciljev, bom povrnil tvoje plačilo do zadnjega centa – brez vprašanj.

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)