PT Business Academy Slovenia

Tole je nepogrešljiv program za vse ženske nad 30 let, ki si želijo nazaj svojo sanjsko postavo

Končno! Način, s katerim korenito spremeniš svoje telo V SAMO 12IH TEDNIH, brez ekstremnih diet, nenehnega odpovedovanja in
POD BUDNIM OČESOM STROKOVNJAKA.

Prijavi se DANES in si zagotovi svojo 30-minutno BREZPLAČNO konzultacijo in izvedi več o tem, kako lahko enostavno spremeniš svoje telo
(Vrednost konzulatacije 100€)

Ne zamudi svojega trenutka za spremembo na bolje!

12 tednov do cilja

brez esktremnih diet in čudnih prinicipov treninga

Podpora v skupini

Da boš prejela vse odgovore, ko jih potrebuješ

Treniraj kjerkoli

Maksimalna fleksibilnost treninga za maksimalen efekt

Garancija na zadovoljstvo

7 dni za vračilo denarja, če ti ni všeč

Končno...Hiter in enostaven način s katerim se dosežeš postavo svojih sanj

Si naveličana vseh možnih vadbenih programov, ki jih ponujajo neizkušeni mladi trenerji, ki ne razumejo odgovornosti, ki jih imamo v realnem svetu?

Imaš poln kufer “low calories” diet, ki so nevzdržne in 100% nezdružljive s službo in družino?

Po več kot 20 letih kot osebni trener in mentor številnim trenerjem v Sloveniji in svetu, lahko danes ženskam nad 30 let ponujam rešitev do boljših rezultatov hitreje!

V zadnjih dveh desetletjih sem to dokazal skozi svoje delo z več kot 3.000 strankami na vseh možnih nivojih, brez “testiranja” nepreverjenih programov. Poslovne ženske, top športnice, ali tiste, ki so si želele svoje življenje vzeti v svoje roke – skupaj smo gradili uspešne zgodbe.

Helena: V prvih treh mesecih sem izgubila več kot 10kg, a fotografije so izgledale kot bi jih izgubila 20.

Enostavno sledi mojemu step-by-step programu, da se izogneš običajnim napakam v treningu in prehrani!

Preoblikovati svoje telo je verjetno bolj enostavno kot si predstavljaš. Veliko žensk pa kljub vsem informacijam ne pozna pravih korakov, da dosežejo svoj končni cilj in zato potrebujejo veliko več časa kot je zares potrebno. Skozi vsa leta dela s strankami sem opravil svojo domačo nalogo, da vam lahko pomagam do rezultatov hitreje.

Vse, kaj moraš narediti ti, je sledenje mojemu step-by-step programu in se zadovoljno pogledati v ogledalo. S preverjenim in prilagojenim programom za vas: ženske nad 30 let in mojo podporo, boš rezultate dosegla veliko hitreje kot bi jih kadarkoli lahko sama.

Tukaj je nekaj pomembnih tem, o katerih bova govorila na brezplačnem 30-minutnem klicu...

80% žensk nad 30 let ne bo nikoli uspelo preoblikovati svojega telesa brez prave pomoči

Zato sem pripravil STRONG WOMAN program, ki nudi veliko več kot nek naključni-generični-eden za vse – trening program.

Vsak od nas je malenkost drugačen in četudi je začetek programa za vse podoben, ga tekom našega sodelovanja za vsakogar prilagodim. Tako vsaka od vas dobi točno to, kaj potrebuje, da doseže svoj maksimalen rezultat v najkrajšem možnem času.

Povsem iskren bom iskren s teboj… Seveda to ni primerljivo s tem, kaj počnem s svojimi strankami na osebnem treningu, a zato je tudi cena veliko, veliko nižja od tiste, ki mi jo stranke plačujejo za mojo 100% pozornost na osebnem treningu in čas samo za njih.

Privarčuj si tedne/mesece/leta nepreverjenih metod in preizkušanja kaj zate res deluje...

Izbirala boš lahko med treningom v fitnesu po tvoji izbiri ali treningom doma – a boš za to potrebovala nekaj orodja (brez skrbi, tudi za to sem že poskrbel).

Program bo izveden po stopnjah, ki si logično sledijo, da se lahko na način dela privadiš in hkrati začneš dosegati svoje prve rezultate. Prav tako bom s teboj poskrbel za organizacijo tvojega časa – kdaj je zate najbolj primerno trenirati – in tudi za tvojo prehrano. In s tem niti slučajno ne mislim, da boš preživela vsak dan 3 ure za štedilnikom. V naši podorni skupini bomo sproti obdelali vsa najbolj pereča vprašanja, enkrat tedensko pa se bomo dobili na kratkem klicu “v živo”, da vam podam še obširne odgovore. Za to imam vzpostavljen sistem, s katerim delamo hitro in efektivno, da ne tratim tvojega dragocenega časa.

Da bo tvoja odločitev še lažja, sem tokrat dodal nekaj, česar nisem še nikoli!

Moja osebna 100% Garancija na zadovoljstvo

Ko se odločiš za investivcijo v program STRONG WOMAN, lahko to narediš z vso potrebno odločnostjo, ker te varuje moja osebna garancija na zadovoljstvo. V tem ektremno neverjetnem primeru, da ti program ne bo všeč in ti ne morem pomagati pri tvojih ciljih, bom povrnil tvoje plačilo do zadnjega centa – brez vprašanj.

Ok, Aleš, kaj pa cena?

Še v začetku 2023 je bila cena tega tri mesečnega programa 597€, a sem se odločil, da jo krepko znižam. Program si želim namreč približati vsem, ki si želijo doseči sanjske ženstvene postave z mojo pomočjo. Zato bo tokrat cena programa res posebna…

samo 297€

Kaj so sodelovanju z mano povedale stranke…

"
Aleš mi je s svojim delom popolnoma spremenil pogled na trening in prehrano. Počutim se bolje kot kadarkoli prej in tudi na igrišču lahko dam vse od sebe!


Zala Meršnik, Sporting Club de Huealva
"
Eno je poznati anatomijo, a trening, ki ga zate pripravi eden najboljših trenerjev v Sloveniji in njegova podpora, je čist drug nivo. Lahko samo priporočam.


Anamarija Zagožen, Študentka medicine
"
Aleš me je že enkrat, kmalu po porodu spravil v TOP formo, sedaj greva še na drugi poskus in življenjski pristop. O tem za koga se je potrebno odločiti, ko gre za treninge sploh ni dvoma.


Janja Veitschegger, Mama s službo in obveznostmi
Previous slide
Next slide

Ne razmišljaj predolgo in se prijavi na brezplačno30-minutno konzultacijo
(v vrednosti 100€)

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)