PT Business Academy Slovenia

PTBA VIP-SUBSCRIPTION

PT-BUSINESS-ACADEMY-VIP-SUBSCRIPTION

PT Business Academy VIP članstvo: odkrijte vaš potencial na področju osebnega trenerstva

Dobrodošli v VIP članstvu na PT Business Academy, najboljšem viru za ambiciozne osebne trenerje, ki želijo izboljšati svoje sposobnosti in povečati svoj uspeh v fitnes industriji. Z našim ekskluzivnim VIP članstvom boste pridobili dostop do obilice dragocenih vsebin, strokovnega vodenja in podporne skupnosti, ki vam bo omogočila doseganje novih ciljev v vaši karieri osebnega usposabljanja.

 1. Obsežni moduli usposabljanja:
  Naša VIP naročnina ponuja obsežno knjižnico izobraževalnih modulov, ki so zasnovani za izboljšanje vašega znanja in strokovnega znanja v različnih vidikih poslovanja osebnega trenerstva. Od znanosti o vadbi in programiranja do ocenjevanja strank in postavljanja ciljev, boste našli vire, ki pokrivajo vse bistvene elemente izgradnje uspešnega posla osebnega trenerja.
 2. Poslovne strategije in trženjske tehnike:
  Obvladovanje poslovne strani osebnega trenerstva je ključnega pomena za dolgoročni uspeh. Naše VIP članstvo ponuja nasvete za insajderske informacije, preizkušene strategije in učinkovite trženjske tehnike, ki vam pomagajo pritegniti in obdržati stranke, vzpostaviti močno blagovno znamko in ustvariti trajnostne prihodke. Naučite se ustvariti privlačne marketinške akcije, izkoristiti platforme družbenih medijev in razviti zmagovalno prodajno strategijo.
 3. Ekskluzivni spletni seminarji ter javljanja za vprašanja in odgovore:
  Kot VIP člani boste imeli priložnost sodelovati na ekskluzivnih spletnih seminarjih in prenosih “vprašanj in odgovorov” v živo s strokovnjaki iz fitnes industrije. Pridobite vpogled od uspešnih osebnih trenerjev, fitnes podjetnikov in  voditeljev fitnes branže, ki bodo delili svoje izkušnje, odgovorili na vaša vprašanja in vam predali dragocene nasvete, ki vam bodo pomagali premagati izzive in doseči vaše cilje.
 4. Mreženje in podpora skupnosti:
  Povežite se s podobno mislečimi strokovnjaki in posamezniki v naši VIP skupnosti. Sodelujte v razpravah, delite ideje in sodelujte z drugimi osebnimi trenerji, ki so tako kot vi predani lastni rasti in razvoju. Čakajo vas priložnosti za mreženje, mentorski programi in partnerstva, kar vam bo omogočilo, da zgradite močan podporni sistem, ki bo spodbujal vaš napredek.
 5. Knjižnica virov z možnostjo prenosa:
  Dostopajte do obsežne zbirke gradiv, ki jih je mogoče prenesti, vključno s prilagodljivimi predlogami, poslovnimi načrti, obrazci za stranke, programi vadbe in marketinškim gradivom. Ta dragocena sredstva vam bodo prihranila čas in trud ter vam zagotovila orodja, pripravljena za uporabo, ki jih je mogoče prilagoditi vašim posebnim poslovnim potrebam.
 6. Stalne posodobitve in vpogled v industrijo:
  Bodite na tekočem z najnovejšimi trendi, raziskavami in napredkom v industriji osebnega trenerstva. Naša ekipa strokovnjakov nenehno skrbi za ustrezne vsebine in vam tako zagotavlja dostop do najsodobnejših informacij in najboljših praks. Bodite v ospredju razvoja industrije in ohranite konkurenčno prednost.

Ne zamudite priložnosti, da pospešite svojo kariero osebnega trenerja. Pridružite se VIP članstvu na PT Business Academy še danes in odklenite svoj polni potencial uspešnega osebnega trenerja. Investirajte v svojo poklicno rast in opazujte, kako vaše podjetje cveti.

PRIDRUŽITE SE NAM

Vpišite vaš e-mail in ime, da boste prejemali novičke, informacije o tečajih ter druge ekskluzivne ponudbe PT Business Academy.*

*skladno z GDPR bo vaše ime in e-mail uporabljeno zgolj za namen, za katerega ste dovolili uporabo. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Soglasje za uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete.

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)