PT Business Academy Slovenia

Začetek naslednjega tečaja: 13.5.2023

Začetek naslednjega tečaja: 13.5.2023

Postani Certificiran Prehranski Coach
in Dvigni Svoj Posel na Povsem Drugo Raven...

(ter poskrbi, da ti bo vsaka stranka brezpogojno zaupala svojo preobrazbo...)

Play Video

"Ampak Aleš, ali res potrebujem certifikat, da lahko kvalitetno svetujem svojim strankam?"

Čeprav bi ti tukaj lahko napisal več strani dolg odgovor, ti bom raje na tem mestu postavil eno preprosto vprašanje…

Ali ti je kdaj ponagajalo zdravje do te mere, da je bila potrebna strokovna pomoč?

Ja – verjamem, da se spomniš vsaj
ene takšne situacije…

In… kaj se je v tej situaciji po vsej verjetnosti zgodilo?

Hja…
Velika verjetno je, da si nemudoma poklical oziroma poklicala svojega osebnega zdravnika, ker mu brezpogojno zaupaš in ga smatraš za avtoriteto na področju zdravstva.

Ker… konec koncev… če je zdravnik, potem je verjetno moral skozi sila zaj*bano šolanje, uspešno opraviti marsikatero praktično preizkušnjo in na tej trnovi poti pridobiti vsa možna potrdila oziroma dokazila.

In seveda – potemtakem ima tudi vso potrebno znanje, da ti lahko kvalitetno svetuje.

Okej, kaj ima to veze s prehranskim coachingom?

Poglej…

Ko ljudje potrebujejo nasvete pri prehrani (beri: telesni preobrazbi), je zadeva identična kot pri zdravniku…

Na nek način imajo “zdravstveni” problem in vedno bodo prej zaupali nekomu, ki je naredil vsaj osnovno usposabljanje in lahko pokaže dokazila, da je strokovnjak na tem področju.

Seveda…
Lahko se odločiš, da greš po bližnjici in znanje o prehrani pridobiš iz forumov, kjer je že vsak 12-letnik z računalnikom lahko strokovnjak, ter posledično zaslužiš nekaj evrov postrani in vse upe položiš v 3-4 nelojalne stranke, ki lahko že jutri prekinejo sodelovanje.

Ampak, a res želiš biti na tej poti?
Srčno upam, da ne.

Verjetno želiš zgraditi nek dolgoročen in profitabilen posel, ki bo odporen na kakršnokoli krizo ali epidemijo. 
In na tej strani ti bom pokazal točno, kako lahko to dosežeš…

Še prej pa si dajva pogledati…

Kaj sploh je certifikat za prehranski coaching?


Če sem s teboj čisto iskren…

Prepričan sem, da je to najbolj praktično usmerjen tečaj v Sloveniji in je bil pripravljen prav za takšne kot si ti – tiste, ki si želijo postati izjemno dobri (in spoštovani) svetovalci za prehrano. Še več kot to, prehranski coachi.
 
Torej…
 
Če si želiš postati zgolj povprečen prehranski teoretik, ki nudi le povprečno storitev in je vedno v skrbeh glede strank, potem je bolje, da to spletno stran kar zapreš in poiščeš lažji ter manj obširen tečaj. 
 
Po drugi strani…
 
Če si želiš – poleg naprednega teoretičnega znanja – pridobiti še ogromno praktičnega znanja, ki ga lahko kasneje z lahkoto uporabiš v resničnem živjenju, potem je morda prav naš tečaj zate in ti predlagam, da bereš naprej. 
 
Zagotovo te bo pozitivno presenetilo, ko spoznaš, kako obsežen je tale tečaj in kaj vse se lahko naučiš…

Ta tečaj vsebuje vsa znanja, ki jih potrebuješ
za začetek bleščeče kariere...

Zakaj nam sploh zaupati?

Super vprašanje…
Ti bom čisto direktno odgovoril…
 

Vse od leta 2011 izobražujemo osebne trenerje in svetovalce za prehrano po vsem svetu ter oblikujemo – po mnenju mnogih – najbolj obsežne in praktične tečaje na področju osebnega trenerstva. 

Hkrati pa nudimo največ možnosti za dodatno in napredno izobraževanje osebnih trenerjev, ki so tako rekoč naša PTBA družina.

Več kot 367.000 ljudem po vsem svetu smo pomagali postati certificirani osebni trenerji in trenerke, prehranski svetovalci in drugi specialisti na področju treninga ter prehrane, ki sedaj pomagajo ljudem živeti bolj polna (in aktivna) življenja. 
 

In ne… 

To ti ne govorim zato, da bi se hvalil. 

Rad bi le, da razumeš, koliko izkušenj imamo na tem področju in da smo verjetno prav to, kar iščeš.

Vem namreč, kako zelo pogrešaš praktični del izobraževanja, ki ga v bistvu noben drug na trgu ne ponuja v tako obsežni obliki.
 
Proces pridobivanja znanja smo zato naredili kolikor je mogoče enostaven, čim bolj praktično usmerjen in z veliko dodatne pomoči, ki jo nudimo našim bodočim strokovnim kolegom. 
 
Za povrh vsega pa…

Kaj lahko pričakuješ v tem tečaju?

Vsekakor več, kot si vejetno trenutno predstavljaš!

Skozi zanimiv, interaktiven in  profesionalen tečaj, ki obsega veliko praktičnih vložkov, pridobiš znanje in sposobnosti, ki jih potrebuje vsak prehranski svetovalec.
 
Naučiš se, kako stranke popeljati skozi proces spremembe prehranjevalnih navad, vse od prvega kontakta, pa tja do njihovih najbolj pomembnih ciljevboljšega počutja, višje kvalitete življenja, več energije in tudi lepše postave, če si to želijo.
 
Ta tečaj pa se ne osredotoča zgolj na to, kako stranke efektivno, varno in uspešno peljati skozi proces sprememb in jim podajati dobre nasvete na področju prehrane…
 
Želimo si podati tudi znanje iz poslovnega področja, s katerim lahko pridobiš svojo prvo stranko (in zgradiš obstojen ter profitabilen posel).

O katerih poslovnih znanjih govorim?

Poglej…

V sklopu učenja izveš, kako na pravilen način začeti posel kot osebni trener ali prehranski svetovalec ter kako izbrati način delovanja, s katerim si želiš pričeti svojo kariero. 

Prav tako s teboj delimo nekaj pomembnih pogledov na marketing, promocijo in prodajo, ki bo nujna za “kickstart” tvoje samostojne poti. Brez tega znanja ti bo namreč prekleto težko – sploh v trenutnih časih.
 
In brez skrbi – teh informacij si nismo izmislili ali jih prepisali iz kakšnega neznanega foruma. Za tem stojijo dolgoletne izkušnje in preverjene strategije.
 
Nad tem delom usposabljanja so bili naši tečajniki vedno navdušeni, ker tega znanja enostavno ne ponuja noben drug tečaj daleč naokoli.

Preveri, kaj o tečaju menijo nekateri naši tečajniki...

Kako tečaj sploh izgleda?

Naj ti čimbolj po domače razložim…
 

Tečaj je sestavljen iz teoretičnega predavanja, ki pa je dobesedno nabit s praktičnimi primeri (prav tukaj smo edinstveni)

Le tako bo tvoj napredek lahko bliskovit.

Aja, še tole…

Če se nam ne moreš pridružiti osebno, omogočamo tudi spremljanje predavanja v živo preko spleta.

To so predavanja, ki jih lahko preko spleta spremljaš v živo, enako kot sicer v učilnici, a tokrat kar iz udobja lastnega sedeža v dnevni sobi. Hkrati seveda privarčuješ tudi en kup potnih stroškov in časa. 

In brez skrbi – še vedno imaš možnost zastavljanja vprašanj v živo, na katera prejmeš odgovore. Morda pa bomo koga izmed tečajnikov tudi povabili, da spregovori z nami preko spletne kamere.

Kdaj se začne naslednji tečaj za prehransko svetovanje?

Naslednji tečaj se prične v soboto, 13.5.2023, ob 9. uri (on-line ali v živo) in se zaključi s pisnim izpitom, kjer lahko datum izbereš po želji (vendar najkasneje 6 mesecev po udeležbi na predavanjih). 

*Podroben urnik predavanj in praktičnih delavnic prejmeš po prijavi, ravno tako pa ga najdeš pri koncu te strani, ko odgovarjamo na najpogostejša vprašanja.

Aja, še nekaj…

Ker si želimo tečaj izvesti na najvišjem možnem nivoju, smo število mest omejili na 20. 

Če je ta stran še aktivna, potem še vedno imamo nekaj prostih mest. Je pa res, da lahko v kateremkoli trenutku dosežemo limit in zapremo možnost prijav. 

Kaj točno vsebuje ta zmagovalni paket, ki smo ga zate pripravili?​

Z drugimi besedami…
Dobiš – več kot 1824€ vreden – kvalitetno zastavljen učni program, kjer smo združili najpomembnejše znanje o prehrani, ki smo ga nabirali več desetletij & vse skupaj zapakirali v enostaven step-by-step tečaj, ki te lahko izstreli med elito.

Kakšna je cena tečaja?

Kot lahko vidiš iz izračuna v zgornji sekciji, bi za tovrsten tečaj moral računati vsaj 1824€ – sploh pa zato, ker vem, kako bliskovito lahko zaradi teh znanj napreduješ in se hitro ločiš od konkurence. 
AMPAK!
Ker smo v situaciji, kjer moremo stopiti skupaj in se podpirati, sem se odločil, da ti ga ponudim po dosti nižji ceni kot sicer. 

Ta cena znaša 687€, če se prijaviš do 1.5.2023 (nato se cena dviguje na 897€)

Ja – tečaj, za katerega bi po vsej logiki moral računati več kot 1824€, lahko danes dobiš za zgolj 687€.

Takšnega “deal-a” še ni bilo nikoli in ga verjetno tudi nikoli več ne bo.  

pngfind.com-box-png-588940

Čeprav bi samo po sebi to že bilo dovolj, pa sem zate šel še korak dlje...​

Čeprav mi je moja vodja financ to odsvetovala, sem se odločil, da ravnam na svojo roko in ti omogočim plačilo na tri obroke (brez kakršnihkoli obresti) ter ti tako vse skupaj naredim še bolj finančno dostopno.  Z drugimi besedami – sedaj imaš edinstveno priložnost, da postaneš certificiran PTBA Prehranski Coach in svoj uspeh dvigneš na nek čisto drug nivo.  Vse, kar moraš narediti je, da klikneš na spodnji gumb, izbereš način plačila in na blagajni dokončaš naročilo…. In ja – po prijavi prejmeš vse potrebne informacije na svoj email.

Aja, še tole - v prehranskem svetu danes obstajata 2 vrsti ljudi...

Tisti, katere bo COVID-19 kriza zlomila, tako mentalno kot finančno…

In tisti, ki ne bodo le preživeli, ampak bodo USPELI v teh težkih časih.

Zatorej…

Pridruži se PTBA certificiranem tečaju in si zagotovi, da boš na strani zmagovalcev, ko bo vsega tega konec.

Tako…

Jaz sem naredil vse, kar sem lahko, zdaj pa je odločitev v tvojih rokah.

PTBA tečaj dokazano dela čudeže za mnoge osebne trenerje...

Helena

Daniel

Miha

Najpogostejša vprašanja in odgovori

1... Kaj pomeni, da je učbenik pripravljen na PTBA učnem portalu?

Da smo naredili naš tečaj uporabniku in novejši dobi bolj prijazen, smo naš učbenik oz. knjigo prenesli v učni portal. Tako imaš celotno knjigo na voljo na učnem portalu v elektronski obliki.
 
Na učnem portalu lahko zato brskaš skozi literaturo (in posamezna poglavja) veliko lažje in bolj pregledno. Da še dodatno utrdiš znanje iz posameznih lekcij v literaturi, smo zate  pripravili tudi kvize za preverjanje znanja.
 
Ti kvizi ti pomagajo preverjati razumevanje snovi in ponoviti pridobljeno znanje. Učenje je na tak način veliko bolj efektivno.
 
Ker pa se vsi ne učimo na enak način, smo za vas pri večini poglavij pripravili video posnetek z dodatno razlago.

2... Kdaj dobim dostop do učnega portala?

Ker se PTBA pomembno razlikuje od nepriznanih 100% spletnih tečajev in zajema vsa predavanja tudi v živo, dobiš dostop do učnega portala na svoj prvi dan predavanj.

S tem lažje predelaš učno snov in jo tudi hitreje razumeš.

3... So vsi materiali v slovenskem jeziku?

Ker je PTBA mednarodno priznana organizacija in so naši tečajniki z našim tečajem certificirani tudi v več državah izven EU, smo se odločili, da del materialov pustimo v angleškem jeziku.
 
Zdi se nam pomembno, da se v sklopu tečaja naučiš izrazov, ki se uporabljajo na fitnes področju po vsem svetu in tako lažje komuniciraš s strokovnjaki iz tujine – tudi takrat, ko jih povabimo v Slovenijo in z njimi pripravimo posebne izobraževalne seminarje.
 
Vsa predavanja, video posnetki z razlago snovi, spremljajoča predstavitev, priročnik za učenje in kvizi so v slovenskem jeziku.

S tem lažje predelaš učno snov in jo tudi hitreje razumeš.

4... Kaj če nisem spreten v angleškem jeziku?

Tukaj ne vidimo ovir. Veliko tečajnikov, ki niso govorili angleškega jezika, je sodelovalo in so uspešno opravili tečaj. Nekateri izmed njih še preden smo pripravili vsa dodatna orodja.
 
Za vse tiste, ki bi naleteli na morebitne težave pri učenju, smo pripravili tudi nekaj dodatne pomoči! Le pogumno naprej.

5... Kakšen je urnik celotnega tečaja in kakšna mora biti moja prisotnost, da se lahko udeležim zaključnih izpitov?

Spodaj najdeš celoten program predavanj in praktičnih delavnic v aktualnem tečaju za PTBA osebne trenerje. Tečaj za PTBA Prehranski coaching je namreč sestavni del našega tečaja za osebne trenerje, ki se ga pa lahko opravi tudi kot samostojno enoto.

Za tečaj PTBA Prehranski Coaching prehrane je zahtevana prisotnost vsaj 80% časa, pri čemer si lahko določene dele predavanj ogledaš tudi v obliki posnetka.

6... Kaj lahko sploh kot prehranski svetovalec delam?

Opažamo, da povpraševanje po dobrih osebnih trenerjih in še posebej po prehranskih svetovalcih še vedno narašča. Ne samo povpraševanje strank, temveč tudi povpraševanje iz strani velnes in fitnes centrov, boljše situiranih hotelov in še kje.

Kot osebni trener zagotovo veš dovolj za analizo potreb svojih strank, pripravo individualnega vadbenega programa in izvedbo tega programa.

Kombinacija s tečajem PTBA Prehranski coaching ti poda potrebna znanja, da lahko tudi na področju prehrane ustrezno svetuješ. Je pa vseeno tukaj potrebno biti pazljiv! To ne pomeni, da sedaj veš dovolj za pisanje podrobnih in naprednih prehranskih načrtov. To je namreč delo diplomiranih dietetikov. Veš pa vsekakor dovolj, da s stranko sestaviš nek osnovni plan prehrane, skupaj z njo postaviš individualno prehransko strategijo in prehranske okvirje.

In ja…

Prehrana je prav tako individualna kot vsak osebni trening (vsaj naj bi bil), ker je vsak izmed nas malenkost drugačen, ima drugačne izkušnje, drugačne želje, drugačen okus in pred vsem drugačen način življenja.

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)