Postani Certificiran Osebni Trener in Postavi posel, ki bo odporen na recesijo...

Najbolj pomembna Šola za osebne trenerje
PT business school

(samo za uspeha željne osebne trenerje...)

Zakaj bi nekdo sploh razmišljal, da postane certificiran osebni
trener v teh časih?

Zakaj bi nekdo sploh razmišljal, da potrebuje poslovno šolo za osebne trenerje?

 

Verjetno si že opazil, da ni bilo zares enostavno pridobiti prve stranke za osebni trening. In če si jo dobil, si kaj hitro ugotovil, da je bila še težja naloga s stranko obdržati.

Torej…

Zakaj hudiča bi nekdo sploh pomislil na to, da bi prav sedaj postal certificiran osebni trener?
 

Želiš kruto resnico? 

Ker ti tega znanja na tečaju (razen, če si nardil IFPA tečaj) enostavno niso znali predati (ali pa ga niso imeli). 

Seveda…

Lahko zamahneš z roko, si rečeš, da Potrč spet naklada in se podaš na svojo trenersko pot kot večina drugih. Brez znanja, brez idej, brez razumevanja psihologije strank in, iskreno, brez uspeha.

Kakor želiš. Odločitev je pač tvoja.

Ampak, a res želiš biti na enaki poti kot vsi drugi?

Se ob vsaki krizi skriti v svojo luknjo in razmišljati o tem, da bi moral spet nazaj v staro službo ali delati v pisarni, ker so si to zate želeli tvoji starši?

Srčno upam, da ne. 

Verjetno želiš zgraditi nek dolgoročen in profitabilen posel, ki bo odporen na kakršnokoli krizo ali epidemijo. 

In na tej strani ti bom pokazal, kako lahko to dosežeš…

Kaj točno je
IFPA tečaj?

Kaj točno je IFPA PT Business School?

(in kako te lahko katapultira
med elito...)

(in kako te lahko katapultira med top trenerje v Sloveniji...)


Naj bom na tej točki zelo jasen…

Ni dvoma, da je to več kot le licenca ali kr neko izobraževanje, ki ti bo dalo nekaj kar boš prebral pri vsake “poslovnem guruju”, ki nima za seboj nikakršnih izkušenj.
 
Še tisti, ki so ti v Sloveniji kaj takšnega poskusili prodati, so prišli k meni po kar nekaj navodil in informacij, ki so jih kasneje pomanjkljivo predstavljali naprej.
 
Torej…
 
Če si želiš postati zgolj povprečen osebni trener, ki nudi le povprečno storitev in je vedno v skrbeh glede strank, potem je bolje, da to spletno stran kar zapreš in zaključiš svojo trenersko kariero. Takšnih osebnih trenerjev je na trgu več kot dovolj.
 
Po drugi strani…
 
Če si želiš – poleg naprednega znanja o poslovanju osebnih trenerjev, prehranskem coachingu, treningu, vodenju in psihologiji strank- pridobiti še ogromno praktičnega znanja, ki ti ga uspeh v resničnem živjenju ne sme manjkati, potem je morda, ne morda, ZAGOTOVO prav naša poslovna šola za osebne trenerje zate in ti predlagam, da bereš naprej. 
 
Ko boš prebral kaj vse te čaka, boš enostavno hotel čim prej začeti…

Ta tečaj vsebuje
vsa znanja, ki jih potrebuješ za začetek bleščeče kariere...

Poslovna šola za trenerje vsebuje vsa znanja, ki jih potrebuješ za uspešen začetek bleščeče trenerske kariere...

Zakaj nam
sploh zaupati?

Zakaj nam sploh zaupati?

Povsem razumljivo vprašanje.
 
Ti bom čisto direktno odgovoril…
 

Vse od leta 1994 v IFPA izobražujemo osebne trenerje po vsem svetu in skrbimo za najbolj praktičen tečaj za osebne trenerje v vseh državah, v katerih je prisoten IFPA (več kot 18 držav). 

Hkrati nudimo največ možnosti za dodatno in napredno izobraževanje osebnih trenerjev, ki so tako rekoč naša IFPA družina.

Več kot 300,000 ljudem po vsem svetu smo pomagali postati certificirani osebni trenerji in trenerke, ki sedaj pomagajo ljudem živeti bolj polna (in aktivna) življenja. 
 

In ne… 

To ti ne govorim zato, da bi se hvalil. 

Rad bi le, da razumeš, koliko izkušenj imamo na tem področju in da smo verjetno prav to, kar iščeš.

Sam sem na trgu dejaven več kot 18 let in vem kako zelo pomembno je znanje, ki ga v bistvu noben drug na trgu ne ponuja v tako obsežni obliki.
 
Poslovna šola za osebne trenerje je bila nuja in vzelo mi je precej časa, da sem jo uspel spraviti v življenje.
 
Za povrh vsega pa…

SMO MEDNARODNO AKREDITIRANI

Akreditacija je proces, preko katerega se izobraževalni program oceni glede na veljavne standarde in je prepoznan kot akreditiran, če le-te dosega.
IFPA tečaj je akreditiran s strani NCCA: National Commission for Certifying Agencies (Nacionalna Komisija za Certificiranje Agencij) in EREPS: European Register of Exercise Professionals (Evropski Register Trening Profesionalcev). Vsi naši fitnes certifikati, vključno z IFPA Osebni Trener in naši napredni tečaji in specializacije so potrjene s strani VA: Veteran Affairs (ZDA).

Smo MEDNARODNO
akreditirani

Akreditacija je proces, preko katerega se izobraževalni program oceni glede na veljavne standarde in je prepoznan kot akreditiran, če le-te dosega.

IFPA tečaj je akreditiran s strani NCCA: National Commission for Certifying Agencies (Nacionalna Komisija za Certificiranje Agencij) in EREPS: European Register of Exercise Professionals (Evropski Register Trening Profesionalcev). Vsi naši fitnes certifikati, vključno z IFPA Osebni Trener in naši napredni tečaji in specializacije so potrjene s strani VA: Veteran Affairs (ZDA).

Kaj lahko pričakuješ
v IFPA poslovni šoli za trenerje?

Vsekakor več, veliko več kot si trenutno sploh lahko predstavljaš!
 
Skozi zanimiv, interaktiven in  profesionalen pristop k učenju, ki obsega veliko praktičnih vložkov, pridobiš znanje in sposobnosti, ki jih potrebuje vsak TOP osebni trener.
 
Naučiš se, kako opraviti svojo domačo nalogo (tržno raziskavo), preden se lotiš poslovanja, kako upravljati s financami, katera pravno-formalna oblika (s.p. ali d.o.o. to je zdaj vprašanje) je zate primerna, kakšen poslovni koncept izbrati in zakaj, kako stranke popeljati skozi efektiven proces treninga in spremembe prehrane, vse od prvega kontakta, pa tja do njihovih najbolj pomembnih ciljevboljšega počutja, višje kvalitete življenja, več energije in tudi lepše postave, če si to želijo.
 
IFPA PT business school – poslovna šola za trenerje se ne osredotoča zgolj na to, kako boš vzpostavil svoj prvi posel in pričel delovati, zraven tega vas bomo naučili kako stranke efektivno, varno in uspešno peljati skozi proces treninga in jim podajati dobre nasvete na področju prehrane, jim stati ob strani in z njimi sodelovati…
 
Želimo si, da postaneš TOP trener v Sloveniji!

O katerih dodatnih znanjih govorim?

Poglej…
 
V sklopu naše poslovne šole ti bomo predali tudi veliko znanja na področjutreninga in prehrane. Najbolj pomemben del je pred vsem praktični vidik, ki ga večina naših konkurentov precej zanemarja.
 
Pred vsem govorim o poglobljenem znanju na področju prehrane, ki temelji na najnovejših relevantnih znanstvenih podatkih, ki jih prenesemo v prakso tako, da jih povežemo tudi s psihološkim vidikom, vedenjem ljudi in njihovimi navadami.
 
In brez skrbi – teh informacij si nismo kar tako izmislili ali jih prepisali iz kakšnega neznanega foruma. Za tem stojijo dolgoletne izkušnje in preverjene strategije, ki so pomagale tisočim našim strankam in strankam drugih osebnih trenerjev, ki smo jih izučili.
 
Enako bomo storili tudi na področju treninga, kjer vam bomo predstavili različne metode treninga, pogledali vse specifike in vam pomagali bolje razumeti kaj je primerno za katero stranko in kdaj.
 

Preden vprašaš, ja, to pomeni, da bomo v teku poslovne šole, skupaj tudi trenirali. Kakšen trener pa bi bil, če ne bi znal opraviti kvalitetnega treninga?!

 
Nad tem delom usposabljanja so bili naši tečajniki in tisti, ki so me prosili za poslovni coaching,  vedno navdušeni, ker tega znanja enostavno ne ponuja noben drug tečaj daleč naokoli.

Preveri, kaj o nas in naših tečajih menijo nekateri naši tečajniki..

Kaj menijo nekateri naši tečajniki?

Kako sploh izgleda IFPA PT Business School?

Naj ti čimbolj po domače razložim…
 
Naša poslovna šola je sestavljena iz več delov, ki obsegajo tako teorijo kot tudi praktični del učenja (prav tukaj smo edinstveni).
 

Teoretični del bo, v kolikor nam načrtov ne prekrižajo vladni ukrepi zaradi COVID-19, izveden v naših prostorih, ki se nahajajo v okviru fitnesa FIT Tovarna v Mariboru. V primeru strožjih ukrepov in omejitev, bomo to druženje prenesli na splet in jih izvedli v živo preko t.i. WEBINARJEV. 

Za predavanja v živo, iz oči v oči, smo se odločili zaradi pomembnosti osebnega stika. Prav ta je namreč ključnega pomena, ko gre za delo osebnega trenerja. Kot vem iz izkušenj, druženje preko spleta enostavno ne daje enakega občutka, je pa hkrati  trenutno najboljši rezervni načrt.

Na teoretičnih druženjih  bo vse usmerjeno v doživljajsko učenje in nenehno vključevanje vseh udeleženih v različne delovne procese. Želimo vam prikazati najbolj realen pogled na naše delo in vas naučiti s tem, ko boste vse naloge tudi sami opravili.

Kar se tiče praktičnega dela pa je tako…

Izvaja se v celoti v fitnesu FIT Tovarna (v Mariboru), ki je v bistvu prvi fitnes v Sloveniji, ki je namenjen izključno osebnim treningom in treningom v majhni skupini – kar pomeni, da je idealen prostor za praktično izkušnjo osebnih trenerjev. Skozi celotno usposabljanje, ki traja 12 mesecev, bomo vključevali tudi praktične ure, ki so nekaj česa vas ne moremo naučiti, to je učenje skozi lastno izkušnjo.

Prav dobro se zavedamo, da vam tega ne more ponuditi nihče drug.

Kdaj se začne PT-Business School?

IFPA Poslovna šola za osebne trenerje se prične  tečaj se prične že v petek 9.10.2020, ob 9. uri zjutraj in traja vse do 17. ure istega dne. 

Zaradi obsežnosti, IFPA poslovna šola za osebne trenerje traja 12 mesecev. V tem času boste deležni vsega skupaj 26 polnih seminarskih dni, ki so razdeljeni na 13 delavnic/seminarjev iz področja poslovnih znanj, 7 delavnic iz področja treninga in coachinga (vključno s praktičnim delom) in 6 delavnic/seminarjev na področju prehranskega coachinga

Aja, še nekaj…

Ker si želimo poslovno šolo za trenerje izvesti na najvišjem možnem nivoju, smo število mest omejili na 20.

In še nekaj…

Da bodo v poslovni šoli zares le tisti trenerji, ki se zavedajo pomembnosti trdega dela, investicije svojega časa (in tudi finančnega vložka) v znanje in izkušnje, ter boste obdani s sebi enakomislečimi, smo uvedli prijavni postopek.

Le tako bomo lahko poskrbeli za maksimalno produkto, efektivno in zares fantastično izkušnjo, ki vas bo ponesla med TOP osebne trenerje v Sloveniji (nekatere pa tudi izven naših meja).

Zato bi bilo vsekakor pametno hitro reagirati…

Čakaj, kako točno poteka ta šola?

Vem…
 

Nisem dovolj podrobno napisal. Zato pa imaš tukaj več informacij, da boš že sedaj izvedel vse potrebno (za še bolj podrobne informacije pa poglej v FAQ oz. pogosta vprašanja spodaj).

Naj razložim…

Če se odločiš za IFPA poslovno šolo za trenerje, te pričakuje tole…
 
Naš prvi sestanek (9.10.2020, 9-17 ure) bo še “mešane” narave. Ukvarjali se bomo s predstavitvijo programa, pogledali v prve lekcije na področju poslovanja, treninga in prehrane.
 

Nato te čaka vsak PRVI PETEK V MESECU celodnevni dogodek, ki bo popolnoma posvečen pridobivanju poslovnih znanja. To smo poimenovali “BUSINESS DAY”.

Prehranskemu coachingu in spoznavanju nutricistike, ter poglobljenemu poznavanju trening procesov in vodenja strank skozi trenažni proces, se bomo posvetili VSAK TRETJI PETEK V MESECU, izmenjaje (enkrat prehrana, drugič trening). To smo poimenovali  “TRAINING DAY” in “NUTRITION DAY”.

Aja, pa še tole…

Vsak celodnevni dogodek, ki sem jih omenil zgoraj, bo trajal od 9. ure zjutraj do 17. ure.

Zraven tega bodo vsi udeleženci prejeli dostop do našega učnega portala in vse vsebine, ki je namenjena IFPA Poslovni Šoli, dostop do posebne zaprte Facebook skupine in bodo dodani v posebno Whatsapp skupino za hitra vprašanja in odgovore, nasvete in sprotno komunikacijo.

Kaj točno vsebuje ta zmagovalni paket, ki smo ga zate pripravili?

IFPA PT BUSINESS SCHOOL
POSLOVNA ZNANJA

Ker imamo zares visok standard, vemo, da osnovna znanja o pravilni prehrani, mikro in makrohranilih enostavno niso dovolj, če želiš spadati med elito. Potrebuješ namreč še nekoliko bolj poglobljeno znanje o zdravi in pravilni prehrani. In točno to prejmeš, ko opraviš tečaj za specialista športne prehrane. 
 

Celoten paket vsebuje:

Fit tovarna, Maribor, 29.04.2020, foto: Milos Vujinovic

IFPA PT BUSINESS SCHOOL
PRO METODE TRENINGA

Naš najbolj zaželen paket združuje tako tečaj za osebnega trenerja, kot tudi tečaj Specialist Športne Prehrane. Vsa nujno potrebna znanja za začetek tvoje trenerske kariere v enem samem tečaju.

Celoten paket vsebuje:

IFPA PT BUSINESS SCHOOL
PREHRANSKI COACHING

Ker imamo zares visok standard, vemo, da osnovna znanja o pravilni prehrani, mikro in makrohranilih enostavno niso dovolj, če želiš spadati med elito. Potrebuješ namreč še nekoliko bolj poglobljeno znanje o zdravi in pravilni prehrani. In točno to prejmeš, ko opraviš tečaj za specialista športne prehrane. 
 

Celoten paket vsebuje:

Kaj pa cena?

Sam sem za le delček tega znanja, ki ga bomo predali znotraj poslovne šole, bil pripravljen plačati več kot 10.000 EUR letno in vzeti v zakup vse stroške potovanj po svetu, da sem se lahko udeležil podobnih delavnic in seminarjev.

Ko sem govoril z drugimi poslovnimi mentorji po svetu, so bili enotni, da kaj takšnega ne smem ponuditi za manj kot 500 EUR mesečno, ker vedo, kako bliskovito lahko zaradi teh znanj napreduješ in se – še posebej v teh časih – hitro ločiš od konkurence. 

AMPAK!

Ker vem, da je trenutna situacija vse prej kot mavrica na nebu in je prav zdaj napočil trenutek, ko vam lahko s svojim znanjem in izkušnjami najbolj pomagam , sem se odločil, da ti ga ponudim po dosti nižji ceni kot sicer. 

Ta cena znaša 197 EUR mesečno.

Ali 2.167EUR (v kolikor se odločiš za plačilo v enkratnem znesku)

In ja…

Takšnega “deala” še ni bilo nikoli v več kot 26-letni zgodovini IFPA-ja in ga verjetno tudi nikoli več ne bo (drugod po svetu bo cena veliko višja).

Z drugimi besedami – imaš edinstveno priložnost, da postaneš TOP osebni trener in svoj uspeh dvigneš na nek čisto drug nivo. Brez, da se oziraš na to kaj počnejo drugi.

Vse, kar moraš narediti je, da klikneš na spodnji gumb in izpolniš vprašalnik in prijavnico…

Vse potrebne informacije, v kolikor te izberemo kot potencialnega kandidata, prejmeš po pregledu vprašalnika na tvoj e-mail.

Zapomni si - na svetu danes obstajata
2 vrsti osebnih trenerjev...

Tisti, katere bo COVID-19 kriza zlomila, tako mentalno kot finančno…

In tisti, ki ne bodo le preživeli, ampak bodo USPELI v teh težkih časih.

Pridruži se IFPA poslovni šoli za osebne trenerje in si zagotovi, da boš na strani zmagovalcev, ne le po trenutni krizi, veliko bolj tudi v vseh letih tvoje bodoče kariere.

Tako…

Jaz sem naredil vse, kar sem lahko, zdaj pa je odločitev v tvojih rokah.

IFPA dokazano dela čudeže za mnoge osebne trenerje...

Helena

Danijel

Miha

Nika

Jure

Če še vedno ne veš, ali je IFPA tečaj prava odločitev zate...

1... Zakaj sploh potrebujem usposabljanje za osebnega trenerja, če že vrsto let treniram v fitnesu?

Super! Lastne izkušnje pri treningu so lahko zares koristne pri usposabljanju in v kolikor so bile zares dobre, so celo zaželene.
 
Zavedati se je potrebno, da le opravljati svoj trening ni primerljivo s podrobnejšim poznavanjem področja fitnesa. Osebni trener mora imeti znanje, ki je veliko bolj obširno kot je tisto iz lastnih izkušenj. Zato je osnovno usposabljanje v veliki večini držav po svetu obvezno, da lahko tudi legalno opravljaš to delo.
 
V Sloveniji ni nič drugače.

2... Kako izgleda potek IFPA tečaja za osebnega trenerja?

IFPA tečaj je razdeljen v dva glavna dela, teoretični del in praktični del. Teoretični del zajema vsa predavanja, ki jih lahko izvajamo preko webinarjev (predavanje preko spletne aplikacije) v živo ali pa te povabimo na predavnja v predavalnico.

Praktični del je tisti del, na katerega smo najbolj ponosni. Obsega več kot 40 ur vodenega praktičnega dela v okolju, ki je še posebej namenjen osebnim trenerjem. Celoten praktični program se izvaja v prostorih fitnesa FIT Tovarne v Mariboru, ki nam omogoča uporabo celotnega fitnesa izključno za nemene našega tečaja.
 
Prav zato je IFPA program tako poseben. Zajema delo v realnih pogojih in obsega tako učenje najbolj pomembnih vaj, ki jih osebni trenerji morajo poznati, pregled in učenje varnostnih smernic pri treningu, programiranje in izvedba trening programov (tisti tapravi trening). 

Tega ti daleč naokoli ne bo ponudil noben drug tečaj.

3... Ali IFPA tečaj za osebnega trenerja res zajema tudi tečaj za prehransko svetovanje?

Pa še kako drži! Tega so se mnogi najbolj razveselili.
 

Pri IFPA Slovenija iz izkušenj vemo, da sta ta dva tečaja nujno potrebna, če želimo naše delo kot osebni trenerji opraviti zares dobro.

Ker so naši predavatelji dolga leta sami opravljali delo kot osebni trenerji, vemo, da imajo naše stranke največ težav prav na področju prehrane. Zato smo osnovno usposabljanje za osebne trenerje nadgradili in ga združili s tečajem IFPA SPECIALIST ŠPORTNE PREHRANE.

Tako je naš tečaj tudi finančno veliko bolj dostopen od konkurenčnih tečajev in hkrati nudi veliko bolj obširno znanje.

4... Kaj pomeni, da je učbenik pripravljen na IFPA učnem portalu?

Da smo naredili naš tečaj uporabniku in novejši dobi bolj prijazen, smo naš učbenik oz. knjigo prenesli v učni portal. Tako imaš celotno knjigo na voljo na učnem portalu v elektronski obliki.
 
Na učnem portalu lahko zato brskaš skozi literaturo (in posamezna poglavja) veliko lažje in bolj pregledno. Da še dodatno utrdiš znanje iz posameznih lekcij v literaturi, smo zate  pripravili tudi kvize za preverjanje znanja.
 
Ti kvizi ti pomagajo preverjati razumevanje snovi in ponoviti pridobljeno znanje. Učenje je na tak način veliko bolj efektivno.
 
Ker pa se vsi ne učimo na enak način, smo za vas pri večini poglavij pripravili video posnetek z dodatno razlago.

5... Kdaj dobim dostop do učnega portala?

Ker se IFPA pomembno razlikuje od nepriznanih 100% spletnih tečajev in zajema vsa predavanja tudi v živo, dobiš dostop do učnega portala na svoj prvi dan predavanj.

S tem lažje predelaš učno snov in jo tudi hitreje razumeš.

6... So vsi materiali v slovenskem jeziku?

Ker je IFPA mednarodno priznana organizacija in so naši tečajniki z našim tečajem certificirani tudi v več državah izven EU, smo se odločili, da del materialov pustimo v angleškem jeziku.
 
Zdi se nam pomembno, da se v sklopu tečaja naučiš izrazov, ki se uporabljajo na fitnes področju po vsem svetu in tako lažje komuniciraš s strokovnjaki iz tujine – tudi takrat, ko jih povabimo v Slovenijo in z njimi pripravimo posebne izobraževalne seminarje.
 
Vsa predavanja, video posnetki z razlago snovi, spremljajoča predstavitev, priročnik za učenje in kvizi so v slovenskem jeziku.

7... Kaj če nisem spreten v angleškem jeziku?

Tukaj ne vidimo ovir. Veliko tečajnikov, ki niso govorili angleškega jezika, je sodelovalo in so uspešno opravili tečaj. Nekateri izmed njih še preden smo pripravili vsa dodatna orodja.
 
Za vse tiste, ki bi naleteli na morebitne težave pri učenje, smo pripravili tudi nekaj dodatne pomoči! Le pogumno naprej.

8... Kakšen je urnik celotnega tečaja in kakšna mora biti moja prisotnost, da se lahko udeležim zaključnih izpitov?

Spodaj najdeš celoten program predavanj in praktičnih delavnic v aktualnem tečaju. Za teoretični del je zahtevana prisotnost vsaj 80% časa, pri čemer si lahko določene dele predavanj ogledaš tudi v obliki posnetka.

Za praktični del tečaja se zahteva 100% prisotnost, ki je v skladu z trenutno veljavnimi mednarodnimi standardi EREPS. V kolikor se ti zgodi, da kdaj vseeno ne utegneš, nas enostavno povprašaš glede možnosti o nadomeščanju zamujenega dela in bomo skupaj že nekaj pogruntali.

9... Kaj lahko sploh kot osebni trener delam?

Opažamo, da povpraševanje po dobrih osebnih trenerjih še vedno narašča. Ne samo povpraševanje strank, temveč tudi povpraševanje iz strani velnes in fitnes centrov, boljše situiranih hotelov in še kje.

Kot osebni trener zagotovo veš dovolj za analizo potreb svojih strank, pripravo individualnega vadbenega programa in izvedbo tega programa.

Naša kombinacija s tečajem IFPA SPECIALIST ŠPORTNE PREHRANE ti poda potrebna znanja, da lahko tudi na področju prehrane ustrezno svetuješ. Je pa vseeno tukaj potrebno biti pazljiv! To ne pomeni, da sedaj veš dovolj za pisanje podrobnih in naprednih prehranskih načrtov. To je namreč delo diplomiranih dietetikov. Veš pa vsekakor dovolj, da s stranko sestaviš nek osnovni plan prehrane. 

Si še vedno v dilemi?

(morda te tole prepriča...)

Copyright @ 2020 IFPA
Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)