PT Business Academy Slovenia

PT BUSINESS ACADEMY SLOVENIJA
naše poslanstvo in vrednote

Nikoli se ne nehaj učiti - Izkoristi priložnosti, ki so ti ponujene - Poskrbi za uspeh

Naše poslanstvo je jasno...

V PT Business Academy (PTBA) smo zavezani k zagotavljanju celovitega izobraževanja bodočim in obstoječim osebnim trenerjem na področju vadbe in prehranske znanosti, hkrati pa jim nudimo znanja s področja poslovanja in trženja. Naša misija je zagotoviti našim tečajnikom in članom, da postanejo temeljito izobraženi, profesionalni in sočutni osebni trenerji, ki so uspešni v svojih karierah. Poleg tega si prizadevamo ustvariti podporno učno okolje, ki spodbuja rast, kreativnost in inovativnost, hkrati pa vzdržuje najvišje standarde odličnosti in integritete v vsem, kar počnemo.

Naš cilj je pomoč pri zagonu vaše uspešne kariere kot osebnemi trener, a hkrati zagotoviti, da je vaše izobraževanje celovito in v skladu z najnovejšimi znanstvenimi doganji. Naša predavanja vodijo strokovnjaki iz fitnes industrije z leti izkušenj na svojem področju, zato ste lahko prepričani, da bo tisto, kar se boste naučili pri nas, relevantno in uporabno v resničnih situacijah pri delu kot osebni trener ali prehranski coach.

PTBA Osebni trenerji so strastni pri pomči drugim doseči njihove fitnes cilje in vedo, kako to storiti. Verjamemo, da biti odličen osebni trener zahteva več kot le teoretično znanje – zahteva strast, kreativnost in razumevanje človeške psihologije. Zato so naši tečaji, seminarji in delavnice zasnovani tako, da lahko z njimi nenehno rastete in nadgrajujete svoje storitve in s tem postajate vseskozi najboljše kar lahko stranka dobi.

Kaj prinašamo na trgu osebnega trenerstva...

V PTBA nudimo resnično neprimerljivo izkušnjo začetnega in nadaljevalnega izobraževanja na področju fitnesa, prilagojeno za bodoče osebne trenerje, stare od 20 do 40 let in več. Naš celovit učni načrt, globalna partnerstva in edinstven poudarek na prehranskem coaching-u z integriranimi psihološkimi aspekti nas ločujejo od ostalih. Z združevanjem najnovejših tehnik, praktičnega učenja in stalne podpore strokovnjakov iz industrije zagotavljamo, da naši člani dosledno prekašajo svoje vrstnike in izstopajo na konkurenčnem trgu fitnesa. Naše prilagodljive poti učenja in mreža elitnih trenerjev spodbujajo cvetočo skupnost istomislečih strokovnjakov, ki delijo strast do odličnosti. Doživite razliko v izobraževanju za osebne trenerje: spreminjamo življenja in revolucioniramo industrijo fitnesa z izjemnim izobraževanjem in neprimerljivimi rezultati.

Kaj vidimo, ko pogledamo v ogledalo...

V PTBA si prizadevamo biti prepoznani kot poenostavljena, a močna rešitev v kompleksnem svetu izobraževanja na področju fitnesa. Z zagotavljanjem praktičnega in ažurnega usposabljanja, ki je pripravljeno za takojšnjo implementacijo, se izkazujemo kot bolj dostopna alternativa velikim in togim korporacijskim ponudnikom.

Naša zavezanost k individualizmu, prilagodljivosti in prilagojeni podpori izkazuje naše razumevanje edinstvenih potreb vsakega osebnega trenerja, zagotavljajoč, da se vsaka stranka počuti cenjeno in podprto na svoji poti do mojstrstva v fitnesu.

We're here to care for your business as well

Celostno izobraževanje: Naša izobražveanje so zasnovana tako, da nudijo obširno teoretično znanje in praktične izkušnje, ki jih potrebuješ za uspešen vstop v dinamičen svet osebnega trenerstva in fitnesa.

Poslovna znanja: Preko meja golega fitnes izobraževanja, si želimo našim tečajnikom in članom ponutidit razumevanja poslovanja osebnega trenerja. Želimo si te pripraviti na uspešno kariero kot osebni trener.

Mentorstvo: Znotraj naših zaprtih podpornih skupin nenehno delimo izkušnje in nova dognanja iz področja treninga, prehranskega coachinga in poslovninh konceptov, da lahko čim hitreje napreduješ.

Mrežnje v Industriji: Spoznavanje in povezovanje z drugimi trenerji in strokovnjaki po svetu, je ključnega pomena za tvoj uspeh. Izgradi prijateljstva in se povezuj, da se lahko učiš od svojih novih prijateljev.

Konstantna Podpora: Naša podpora se ne konča s tem, ko pri nas zaključiš tvoje osnovno usposabljanje. Na voljo smo ti tudi kasneje, ko uspešno stopaš po svoji trenerski poti in potrebuješ podporo. Z veseljem smo na voljo.

Webinarji, seminarji in delavnice

Nadgradi svoje strokovno znanje, pridobi nove izkušnje in poglede s katerimi boš tvoje storitve dvignil na naslednji nivo. Izvedi več o zadnjih trendih in pridobi dodatno strokovno usposobljenost na različnih področjih. Sodeluj z različnimi strokovnjaki iz sveta fitnesa in se uči od največjih predstavnikov v Fitnes Industriji. Uživaj v naših seminarjih, sklepaj poznanstva in nadgradi svoje delo.

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)