PT Business Academy Slovenia

za vaš trening in zdravje poskrbimo preko on-line coachinga

Si želite preobrazbe telesa s pomočjo najboljših trenerjev v Sloveniji?

Aleš Potrč je trener s preko 20 let izkušenj v fitnes industriji. Tekom časa je delal tako s športniki, poslovneži.. in mamicami, ki so po porodu želele odpraviti odvečne kilograme, ki so se nabrale v nosečnosti. V zadnjih letih le redko sprejme stranke na treninge 1:1, ter se namesto tega posveča svojim strankam preko on-line coachinga. Pri delu mu pomaga skrbno izbrana skupina osebnih trenerjev, ki jih je Aleš sam usposobil in pripravil na delo s strankami.

Alešev coaching je nekaj posebnega, saj stranka ne prejme zgolj v naprej pripravljenega trening programa in jedilnika; temveč se podobno kot na treningu 1:1 vsaki stranki 100% posveti, pripravi individualizirane plane ter ob rednem tedenskem pogovoru s stranku nenehno prilagaja tako trening, njegovo intenziteto, prehranske smernice itd.

Nikoli nisi sam!

On-line coaching z izkušnjo treninga 1:1? Je to mogoče?

Absolutno!

Tako Aleš, kot tudi drugi trenerji, ki sodelujejo v programu on-line coachinga, so svojim strankam preko vadbene aplikacije PTBA vedno na voljo. Delo s trenerjem ne poteka preko navadnih sporočil, WhatsApp-a ali drugih komercialnih aplikacij, temveč preko posebne aplikacije, ki je bila pripravljena izključno za PTBA on-line coaching. Komunikacija med stranko in trenerjem je zaščitena, varstvo osebnih podatkov je zagotovljeno na najvišji ravni, aplikacija pa tako stranki kot trenerju omogoča redno spremljanje napredka, predvajanje video posnetkov vadbenega programa in še in še.

PTBA on-line coaching

PTBA Online Coaching

Ste naveličani tega, da vam trener posreduje trening program, ki je enak za vse?

Ste naveličani tega, da vam trener posreduje trening program, ki ne upošteva vaših posebnosti, morebitnih poškodb iz preteklosti ali vašega zdravstvenega stanja?

Ste naveličani tega, da vam trener posreduje trening program, kjer vaje niso prilagojene fitnes opremi, s katero razpolagate bodisi doma, bodisi v fitnesu, v katerega zahajate?

Pogosta vprašanja (FAQs) - Online Coaching

1... Kaj pomeni "on-line coaching" ?
PTBA on-line coaching pomeni, da se stranka in trener srečata na uvodnem pogovoru (lahko se izvede on-line ali v živo), kjer se pogovorita o  željah, ciljih, možnostih stranke… Če je mogoče, trener opravi tudi fitness testiranje ter se pozanima o zdravstveni zgodovini stranke. Stranka pripravi seznam opreme, s katero lahko trenira oziroma posname naprave v fitnesu, kjer bo izvajala treninge. Na podlagi tako zbranih informacij trener pripravi individualiziran program treninga, ki se po potrebi redno spreminja in prilagaja stranki.
2... Kdaj dobim dostop do aplikacije za on-line trening?

Dostop do aplikacije PTBA on-line coaching prejme stranka po uvodnem pogovoru s trenerjem, za tem, ko se stranka in trener dogovorita o sodelovanju, trajanju sodelovanja in po tem, ko stranka plača prvi mesec treningov.

3... Kaj če nisem vešč treninga?

S strankami, ki niso vešče treninga ali se morda celo prvič v življenju srečujejo s fitnes opremo, trener opravi uvodno uro (ali več) treninga v živo. PTBA aplikacija poleg trening programa vsebuje videoposnetke pravilne izvedbe vsake vaje v trening programu, tako da lahko stranka izvede posamezno vajo čim bolj pravilno.

4... Kaj če ne razumem opisa posamezne vaje?
V aplikaciji PTBA je vsaka vaja opremljena s posnetkom pravilne izvedbe vaje. Če torej ne veste, kaj pomeni “potisk s prsi na klopci” vam bo nazoren video prikazal pravilno izvedbo vaje. S tem odpade iskanje preko googla ali youtube, kjer dostikrat niti ne najdete pravilne izvedbe vaje!
5... Kako dolgo traja on-line coaching?

Čeprav je trajanje programa odvisno od vsake stranke posebej in je najmanjša enota trajanja mesec dni, priporočamo, da se odločite vsaj za 3 mesečni program.

6... Kaj storiti, če želim preiti iz on-line treningov na treninge v živo?

Če bi tekom programa ugotovili, da bi raje delali s trenerjem v živo v fitnesu, torej trening 1:1, se s trenerjem dogovorita za prvo uro treninga v živo; znesek, ki ste ga plačali za on-line coaching pa se upošteva pri plačilu računa za treninge v živo.

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)