PT Business Academy Slovenia

Najhitrejši način s katerim poskrbiš za boljši coaching in osvojiš način vodenja strank skozi pomembne spremembe, ki je enostaven in 100% efektiven

NLP za osebne trenerje postaja nepogrešljivo orodje s katerim bodo trenerji svojim strankam zagotovili maksimalno efektiven coaching in doseganje njihovih ciljev preudarno in z veliko mero samozavesti.

KDAJ SE IZVAJA TEČAJ?

Sobota in nedelja
23. in 24. Marec, 2024

KJE SE IZVAJA TEČAJ?

V sodelovanju z

To je znanje, ki so ga tvoje stranke pogrešale!
Morda nisi vedel kje ga lahko pridobiš
in z njim izstopaš med trenerji v Sloveniji!

Si sit tega, da ti stranke ne sledijo in se ne držijo skupnega načrta? Si utrujen od večkratnega ponavljanja istih besed brez pravega efekta? In iščeš načine kako lahko s tvojimi strankami dosegaš rezultate hitreje? Pri PTBA pomagamo osebnim trenerjem kot si ti pridobiti znanje, ki ti omgoča povsem nov pristop.

V zadnjih več kot 10 letih smo dokazali, da s pravilnimi pristopi in dodatnim znanjem o psihologiji, ter pravimi orodji lahko cilje s tvojimi strankami dosežeš bolj enostavno in veliko hitreje.

Si pripravljen na naslednji korak v tovji karieri?

Si eden tistih trenerjev, ki mu je mar za svoje stranke?

Na žalost se več kot 80% trenerjev ne zaveda kako pomembno je izobraževanje, ki omogoča eleganten in efektiven coaching, dobro komunikacijo s stranko in zagotavlja napredek kot si ga stranka želi in zasluži.  To ni povsem njihova krivda!

Veliko trenerjev v Sloveniji ni šlo skozi učni proces, ki bi jih navdušil nad novim znanjem in so šli, milo rečeno, le po papir, da lahko končno opravljajo delo, ki ga naravnost obožujejo. Dejstvo je, da vsi tisti trenerji, ki jim je mar za svoje stranke in tudi za svoj poslovni napredek, razumejo pomembnost dodatnega usposabljanja.

Kaj se boš na tem nujno potrebnem seminarju sploh naučil?
Tukaj je nekaj točk, ki jih ne smeš spregledati...

S temi znanji ne boš zgolj prihranil časa pri doseganju rezultatov s tvojo stranko. V kolikor boš vse NLP tehnike vključil v svoj vsakdanji coaching proces, boš dosegal veliko boljše rezultate, ki bodo s tvojo stranko ostali tudi dolgoročno.

Pozabi izobraževanja, ki te ne pripravijo na dejansko delo v osebnem trenerstvu

Zakaj zapravljati čas za vsa možna izobraževanja, ki te nikoli ne pripravijo na dejansko delo z ljudmi, ki iščejo tvojo pomoč? In potem porabiš mesece, da ugotoviš kako lahko svojo stranko pripraviš do najmanjše spremembe.

 

S temi znanji, ki jih boš osvojil na tem zanimivem in poučnem seminarju, ki ti daje znanje, ki ga nujno potrebuješ pri delu s katerokoli svojo stranko, boš prihranil svoj čas, veliko frustracij in neskončnega poskušanja, da spraviš stranko na pravo pot.

Osvoji coaching tehnike, ki ti odpirajo povsem drugačne možnost pri delu s strankami...

NLP tehnike, ki jih vključujem v svoj coaching zadnjih 10 let so poskrbele za dolgoročna sodelovanja s številnimi strankami, ki se zavedajo pomembnosti dobrega vodenja.

Ne zapravljaj časa za neučinkovite metode in povprečne rezultate, ki jih dosegajo tvoje stranke brez prave podpore. Spremeni svoj “coaching game” in ga povzdigni na čisto drugo raven.

Kaj so o NLP tečaju
povedali udeleženci?

Tečaj NLP za osebne trenerje mi je odprl popolnoma nov koncept coaching in svetovanja. Hvala Gaber in PTBA!

Mitja Marguč

Lastnik FIT Tovarne

NLP orodja mi dnevno pomagajo pri delu s svojimi strankami 1 na 1 in pri mojih online programih.

Blaž Slaviček

Dober Trening

Vsako novo znanje je TOP! Bolje razumeti miselne procese in kako lahko stranke vodimo skozi pomembne procese sprememb življenjskega sloga je pa next level.

Daniel Jelovič

JD Coaching

Če še nisi prepričan, da je to zate, potem poglej spodnji razširjen opis programa za ta vsebinsko nabit vikend tečaj NLP!

O ČEM BO GABER MAROLT PREDAVAL?

Nevro-lingvistično programiranje se ukvarja s tehnikami, ki nam znajo olajšati naše delo s strankami. Velikokrat ni le pomembno kaj govorimo, temveč kako sporočilo prenesemo našim sogovornikom.

Cilj postane jasna in čista komunikacija, ki spodbuja zavedanje trenutnega stanja in iskanje rešitev, ki nas hitreje pripeljejo do končnega cilja.

NLP STEBRI učinkovitega vodenja:

Časovna črta – koncept našega razumevanja časa

NLP - Model strateškega komuniciranja, kalibriranje in vodenje RAZLIČNIH tipov osebnosti - ljudje slik, zvokov in občutkov (VAKOG)

Pohvala in kritika v poslovnem okolju in moč pozitivnega izražanja

Ciljna naravnanost in doseganje poslovnih rezultatov:

Doseganje individualnih in skupnih ciljev, temelji motivacije in vpliv različnosti v kognitivnih stilih

Oblikovanje cilljev

Notranja stanja v NLP

Sidranje

NBG – Ustvarjalec novega vedenja

Komu je ta TOP seminar sploh namenjen?
Preveri, če je to res zate:

KOLIKO PA UDELEŽBA NA TEČAJU STANE?

Glede cene pa je stvar naslednja…

Za podobne tečaje bi sicer odšteli nekje med 590 in 1200 EUR, kar je glede na obsežno znanje, ki vam bo predano, povsem razumljivo.

Znanje, ki ga boste prejeli na tem tečaju pa vam bo omgočalo delo na tako visokem nivoju, ki ga ne premore veliko trenerjev v Sloveniji. In to vam lahko povem iz lastnih izkušenj.

 

Ampak cena tokratnega tečaja bo občutno nižja… ne bo niti 500€.

 

In sicer smo ceno postavili na 397€ (DDV je že vključen v ceno).

 

Za vse, ki so uspešno zaključili svoje usposabljanje pri OKS (Olimpijski Komite Slovenije), AFP ali pa v rokah držijo certifikat PTBA (PT Business Academy), pa bom sam subvencioniral udeležbo v višini 127€, ampak samo do 18.3.2024.

To pomeni, da boš za ta izjemen tečaj odštel samo 270€.

Če pomisliš, da za takšen znesek pridobiš znanje, ki bo tvoje delo kot osebni trener dvignilo na neprimerljiv višji nivo, potem hitro ugotoviš, da je cena smešno nizka.

 

Tega tečaja se ti enostavno ne splača zamuditi.

KAKO REZERVIRAŠ SVOJE MESTO NA TEČAJU?

Če želiš rezervirati svoje mesto na tečaju, potem je tvoj naslednji korak ta, da klikneš na spodnji zeleni gumb, ki te bo pripeljal na prijavo in plačilo tečaja.

Predlagam pa ti, da s prijavo pohitiš, saj je število mest zaradi zagotavljanja višje kvalitete dela omejeno.

Ko bodo vsa mesta polna, žal prijava več ne bo možna.

*Ta tečaj ti prav tako prinaša 12 CEC točk za vzdrževanje veljavnosti tvojega mednarodnega PTBA certifikata.

COPYRIGHT 2024® ALL RIGHTS RESERVED

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)