PT Business Academy Slovenia

Moč in kondicija

(DA - tudi v teh težkih časih lahko uspeš)

Vem o čem razmišljaš...

Ekonomija praktično pada, ljudje se zadržujejo doma v striktni karanteni, fitnes centri so zaprti in veliko osebnih trenerjev skrbi, kaj jim bo prinesla prihodnost.
 
Zakaj hudiča bi sploh pomislili na to, da bi prav sedaj postal certificiran osebni trener?
 
Si želiš izvedeti, kakšno je tisto pravo stanje, prava realnost? 
 
KRIZA BO MINILA! In ljudje so v tem času postali še bolj aktivni kot prej, želijo si telesne aktivnosti, treninga in nekoga, ki jim bo pokazal kako to narediti PRAV.
 
Po drugi strani…
Seveda se lahko odločiš, da zaslužiš nekaj € postrani, sej veš, na črno. Ampak, si prepričan, da je to res prava pot?! Iz izkušenj ti povemo, da to nikakor ni!
 

Poskrbi raje zato, da boš imel dovolj znanja, pridobil potrebne praktične izkušnje in s tem pritegnil stranke, ki te bodo cenile in s tabo ostale veliko dlje kot le 12 tednov. Še več! Z veseljem te bodo priporočile svojim prijateljem in družini.

Verjetno si prav to želiš, kajne?

Morda pa si želiš le pridobiti več znanja na področju treninga in prehrane…

Oboje je ok…
 
Sedaj, ko smo ugotovili, zakaj si prišel sem in kaj iščeš, je čas za več informacij o tem kaj ti nudimo.

Kaj točno je IFPA tečaj za certificiranega osebnega trenerja?

(in kako lahko izstreli tvoj uspeh med zvezde)

Da bomo res popolnoma iskreni s teboj…

Prepričani smo, da je to najbolj praktično usmerjen tečaj v Sloveniji in je bil pripravljen prav za tiste, ki si želijo postati izjemno dobri (in spoštovani) osebni trenerji. 
 
Torej…
 
Če si želiš postati zgolj povprečen osebni trener, ki ima težavo s pridobivanjem strank in nuditi le povprečno storitev ali preprosto izvedeti le nekaj teorije, da se boš s tem bolje počutil(a), potem je bolje, da to spletno stran kar zapreš in poiščeš lažji, manj obširen in predvsem tečaj, ki ti ne nudi niti minute praktičnih izkušenj.
 
Po drugi strani…
 
Če si želiš pridobiti ne le suhoparno teoretično znanje na področju treninga in prehrane, temveč ogromno praktičnega znanja, ki ga boš kasneje z lahkoto uporabil v resničnem živjenju in s tem izgraditi svoj posel osebnega trenerstva, ki ti nudi svobodo in tudi finančno neodvisnost (ja to se res da), Potem je morda prav naš tečaj zate in ti predlagam, da bereš naprej. 
 
Zagotovo boš presenečen, ko boš videl kako obsežen je naš tečaj in kaj vse se boš skozi sodelovanje naučil… 

Ta tečaj vsebuje vse, kar potrebujete za začetek vaše trenerske kariere...

Zakaj bi nam zaupal?

Povsem razumljivo vprašanje!
 
Naj podamo odgovor…
 
Vse od leta 1994 izobražujemo osebne trenerje po vsem svetu in skrbimo za najbolj praktičen tečaj za osebne trenerje v vseh državah, v katerih je prisoten IFPA (več kot 18 držav). Hkrati nudimo največ možnosti za dodatno in napredno izobraževanje osebnih trenerjev, ki so tako rekoč naša IFPA družina.
 
Več kot 300,000 ljudem po vsem svetu smo pomagali postati certificirani osebni trenerji in trenerke, ki pomagajo ljudem živeti bolj polna življenja. 
 
Ne, to ni samohvala…
 
Radi bi le, da razumete, koliko izkušenj imamo na tem področju in da smo verjetno prav to, kar ste iskali. Vemo, kako zelo pogrešate praktični del izobraževanja, ki ga v bistvu noben drug na trgu ne ponuja v tako obsežni obliki.
 
Proces pridobivanja znanja smo naredili kolikor je mogoče enostaven, čim bolj praktično usmerjen in z veliko dodatne pomoči, ki jo nudimo našim bodočim osebnim trenerjem. Naša enostavno razumljiva vsebina, veliko praktičnega izvajanja (ja tukaj gre za dejanski trening!) in nujno poznavanje vodenja strank skozi proces treninga, ustvarja NUJNO osnovo, ki jo potrebuje vsak trener za uspešen začetek svoje kariere.
 
Za povrh pa…

Smo MEDNARODNO
akreditirani

Akreditacija je proces, preko katerega se izobraževalni program oceni glede na veljavne standarde in je prepoznan kot akreditiran, če le-te dosega.

IFPA tečaj je akreditiran s strani NCCA: National Commission for Certifying Agencies (Nacionalna Komisija za Certificiranje Agencij) in EREPS: European Register of Exercise Professionals (Evropski Register Trening Profesionalcev). Vsi naši fitnes certifikati, vključno z IFPA Osebni Trener in naši napredni tečaji in specializacije so potrjene s strani VA: Veteran Affairs (ZDA).

Kaj lahko pričakuješ v IFPA programu?

Vsekakor več kot si trenutno predstavljaš!
 
Skozi zanimiv, interaktiven in  profesionalen tečaj, ki obsega veliko praktičnih vložkov, boste pridobili znanje in sposobnosti, ki jih potrebuje vsak osebni trener.
 
Naučili se boste, kako stranko popeljete skozi proces treninga vse od prvega kontakta, pa tja do njihovih najbolj pomembnih ciljev na področju boljšega počutja, višje kvalitete življenja, več energije in tudi lepše postave, če si to želijo.
 
IFPA tečaj se ne osredotoča zgolj na to, kako boste vaše stranke efektivno, varno in uspešno peljali skozi proces treninga in jim podajali dobre nasvete na področju prehrane.
 
Želimo si vam podati tudi tisto osnovno znanje na poslovnem področju, s katerim boste z lahkoto pridobili svojo prvo stranko.

Zato se IFPA tečaj za Osebnega Trenerja osredotoča tudi na poslovno plat osebnega trenerstva...

Izvedeli boste, kako na pravilen način začeti vaš posel kot osebni trener ali kako izbrati fitnes, v katerem se želite zaposliti in tam pričneti svojo trenersko kariero. Tečaj na tem področju vedno prilagodimo našim tečajnikom. 
 
Prav tako vam bomo podali nekaj pomembnih pogledov na marketing, promocijo in prodajo, ki jo boste potrebovali za “kickstart” vaše samostojne poti.  Brez tega znanja bi vam bilo prekleto težko.
 
Ne, tega si nismo kar tako izmislili. Za tem stojijo dolgoletne izkušnje in preverjene poslovne strategije.
 
Nad tem delom usposabljanja so bili naši tečajniki vedno navdušeni, ker tega znanja enostavno ne ponuja noben drug tečaj daleč naokoli.
 
Preverite kaj so o našem tečaju povedali naši tečajniki…

POGLEJ, KAJ SO O NAŠEM TEČAJU POVEDALI DRUGI...

Si pripravljen, da se jim pridružiš?

Kako izgleda IFPA tečaj?

Za vas bomo poskusili izvedbo tečaja čim bolj poenostaviti (več pa si lahko preberete s delu vprašanja & odgovori)…
 
Tečaj je sestavljen tako iz teoretičnega kot praktičnega dela (prav tukaj smo edinstveni).
 
Teoretični del bo tokrat, zaradi trenutne krize COVID19, izveden v živo preko t.i. WEBINARJEV. To so predavanja, ki jih boste preko spleta lahko spremljali v živo, enako kot sicer v učilnici, kar iz udobja lastnega sedeža v dnevni sobi. Tako smo vam privarčevali tudi en kup potnih stroškov in časa. 
 
Na ta način boste lahko še vedno postavili svoja vprašanja v živo in prejeli odgovore, morda pa bomo koga izmed vas povabili tudi, da spregovori z nami preko spletne kamere.
 
Praktični del se izvaja v celoti v fitnesu FIT Tovarna, v Mariboru. FIT Tovarna je kot prvi fitnes v Sloveniji, ki je namenjen izključno osebnim treningom in treningom v majhni skupini, idealen prostor za praktično izkušnjo. Prav tako nam je fitnes večino časa, razen v soboto dopoldan, v celoti na voljo za naš tečaj. Pripravljamo še en poseben prostor za praktični del, ampak to pride malenkost kasneje.

Ali ponujamo različne IFPA tečaje?

Odlično vprašanje.
 
Za vas smo na podlagi dolgoletnih izkušenj že izbrali najboljšo možnost in jo še izboljšali!
 
Za vse tiste, ki se prijavljate na naš tečaj, vam sporočamo, da boste dobili kar dva. Drži! Združili smo tečaj za osebnega trenerja in tečaj za specialista športne prehrane.
 
Brez skrbi: če ste tečaj za osebnega trenerja opravili že kje drugje, lahko opravljate samo tečaj Specialist športne prehrane.
 
Z vsakim tečajem pridobite dostop do našega učnega portala, podporne Facebook skupine in vseh webinarjev v živo.

Preglej vse možnosti, ki jih ponuja IFPA Slovenija...

tečaj ifpa osebni trener

Naš najbolj zaželen paket združuje tako tečaj za osebnega trenerja, kot tudi tečaj Specialist Športne Prehrane. Vsa nujno potrebna znanja za tvoj začetek trenerske kariere v enem samem tečaju.

Celoten paket vsebuje:

SAMO ZA 1.970€ 1.350€

tečaj specialist športne prehrane

Osebni trenerji, ki ste tekom svojega izobraževanja sicer pridobili osnovna znanja o pravilni prehrani, mikro in makrohranilih…., potrebujete za še učinkovitejše delo nekoliko bolj poglobljeno znanje o zdravi in pravilni prehrani. Prav prehrana je pri naših strankah področje, ki zahteva največ podpore. 
 

Celoten paket vsebuje::

SAMO ZA 690€ 490€

tečaj femfit© - trening v nosečnosti in po porodu

Področje treninga v času nosečnosti in po porodu je v Sloveniji preplavljeno z informacijami, ki so precej zastarele in netočne, velikokrat tudi zavajajoče. Zato smo se odločili za sodelovanje z Dr. Anno Szumilewicz, evropsko raziskovalko in redno profesorico na Gdansk University of Physical Education and Sport. Vsako leto jo prosimo, da skupaj z nami izpelje njen EREPS akreditiran tečaj FEMFit.

Celoten paket vsebuje:

SAMO ZA 890€ 590€

kmalu: tečaj moč in kondicija v športu

Tečaj zajema najnovejša dognanja iz področja S&C (Strength and conditioning / moč in kondicija) in jih za tečajnike poenostavimo v lažje razumljive in praktično uporabne module. Tečaj je sestavljen tako iz teoretičnega predavanja kot tudi praktične aplikacije pridobljenega znanja. Vsa teorija je nepomembna, če je na koncu ne znate primerno uporabiti v treningu.

Celoten paket vsebuje:

SAMO ZA 1290€ 790€

Kaj so o IFPA tečajih povedali naši udeleženci?

SOCIAL PROOF

Si pripravljen, da se jim pridružiš?

Zapomni si - na svetu danes obstajata 2 vrsti osebnih trenerjev...

Tisti, katere bo COVID-19 kriza zlomila, tako mentalno kot finančno…

In tisti, ki ne bodo le preživeli, ampak bodo USPELI v teh težkih časih.

Pridruži se IFPA certificiranem tečaju in si zagotovi, da boš med drugo vrsto trenerjev, ko bo vsega tega konec.

Mi smo nardili vse, kar smo lahko, zdaj si na vrsti ti…

Dokazano dela čudeže za ogromno osebnih trenerjev...

SOCIAL PROOF

Si pripravljen, da se jim pridružiš?

Če še vedno nisi prepričan ali je IFPA tečaj za certificiranega osebnega trenerja zate...

1... Zakaj sploh potrebujemusposabljanje za osebnega trenerja, če že vrsto let treniram v fitnesu?

Super! Lastne izkušnje pri treningu so lahko zares koristne pri usposabljanju in v kolikor so bile zares dober, so celo zaželene.
 
Zavedati se je potrebno, da le opravljati svoj trening ni primerljivo s podrobnejšim poznavanjem področja fitnesa. Osebni trener mora imeti znanje, ki je veliko bolj obširno kot je tisto iz svojih lastnih izkušenj. Zato je osnovno usposabjlanje v veliki večini držav po svetu obvezno, da lahko tudi legalno opravljaš to delo.
 
V Sloveniji ni nič drugače.

2... Kako izgleda potek IFPA tečaja za osebnega trenerja?

IFPA tečaj je razdeljen v dva glavna dela, teoretični del in praktični del. Teoretični del zajema vsa predavanja, ki jih lahko izvajamo preko webinarjev (predavanje preko spletne aplikacije) v živo ali vas povabimo na predavnja v predavalnico.

Praktični del je tisti del na katerega smo najbolj ponosni. Obsega več kot 40 ur vodenega praktičnega dela v okolju, ki je še posebej namenjen osebnim trenerjem. Celoten praktični program se izvaja v prostorih fitnes FIT Tovarne v Mariboru, ki nam omogoča uporabo celotnega fitnesa izključno za nemene našega tečaja.
 
Prav zato je IFPA program tako poseben. Zajema delo v realnih pogojih in obsega tako učenje najbolj pomembnih vaj, ki jih osebni trenerji morajo poznati, pregled in učenje varnostnih smernic pri treningu, programiranje in izvedba trening programov (tisti tapravi trening). Tega vam daleč naokoli ne bo ponudil noben drug tečaj.

3... Ali IFPA tečaj za osebnega trenerja res zajema tudi tečaj za prehransko svetovanje?

Pa še kako drži! Tega so se mnogi najbolj razveselili.
 
Pri IFPA Slovenija iz izkušenj vemo, da sta dva tečaja nujno potrebna, če želimo naše delo kot osebni trenerji, opraviti zares dobro. Ker so naši predavatelji dolga leta sami opravljali delo kot osebni trenerji, vemo, da imajo naše stranke največ težav prav na področju prehrane. Zato smo osnovno usposabljanje za osebne trenerje nadgradili in ga združili s tečaj IFPA SPECIALIST ŠPORTNE PREHRANE.

Tako je naš tečaj tudi finančno veliko bolj dostopen od konkurenčnih tečajev in hkrati nudi veliko bolj obširno znanje.

4... Kaj pomeni, da je učbenik pripravljen na IFPA učnem portalu?

Da smo naredili naš tečaj uporabniku in novejši dobi bolj prijazen, smo naš učbenik oz. knjigo prenesli v učni portal. Tako boste imeli celotno knjigo na voljo na učnem portalu.
 
Na učnem portalu boste tako brskali skozi literaturo in posamezna poglavja veliko lažje in bolj pregledno. Da bi še dodatno utrdili znanje iz posameznih lekcij v literaturi, smo za vas pripravili tudi kvize za preverjanje znanja.
 
Ti kvizi vam pomagajo preverjati vaše razumevanje snovi in ponoviti pridobljeno znanje. Učenje je na tak način veliko bolj efektivno.
 
Ker pa se vsi ne učimo na enak način, smo za vas pri večini poglavij, pripravili video posnetek z dodatno razlago.

5... Kdaj dobim dostop do učnega portala?

Ker se IFPA pomembno razlikuje od nepriznanih 100% spletnih tečajev in zajema vsa predavanja tudi v živo, boste dostop do učnega portala dobili na prvi dan predavanj.

S tem boste lažje predelali učno snov in jo hitreje razumeli.

6... So vsi materiali v slovenskem jeziku?

Ker je IFPA zares mednarodno priznana organizacija in so naši tečajniki z našim tečajem certificirani tudi v več državah izven EU, smo se odločili, da del materialov pustimo v angleškem jeziku.
 
Zdi se nam pomembno, da se v sklopu tečaja naučite izrazov, ki se uporabljajo na nanašem področju po vsem svetu in tako lažje komunicirate s strokovnjaki iz tujine. Tudi takrat, ko jih povabimo v Slovenijo in z njimi pripravimo posebne izobraževalne seminarje pri nas.
 
Vsa predavanja, video posnetki z razlago snovi, spremljajoča predstavitev, priročnik za učenje in kvizi so v slovenskem jeziku.

7... Kaj če nisem spreten v angleškem jeziku?

Tukaj ne vidimo ovir. Veliko tečajnikov, ki niso govorili angleškega jezika, je sodelovalo in so uspešno opravili tečaj. Nekateri izmed njih še preden smo pripravili vsa dodatna orodja.
 
Za vse tiste, ki bi naleteli na morebitne težave pri učenje, smo pripravili tudi nekaj dodatne pomoči! Le pogumno naprej.

8... Kaj lahko sploh kot osebni trener delam?

Opažamo, da povpraševanje po dobrih osebnih trenerjih še vedno naršča. Ne samo povpraševanje strank, temveč tudi povpraševanje iz strani velnes in fitnes centrov, boljše situiranih hotelov in še kje.

Kot osebni trener ste zadostno usposoblljeni za analizo potreb vaše stranke, pripravo individualnega vadbenega programa in izvedbo tega programa.

Naša kombinacija s tečajem IFPA SPECIALIST ŠPORTNE PREHRANE, vam bo podala potrebna znanja, da boste vašim strankam lahko tudi ustrezno svetovali na področju prehrane. Pri tem bodite pazljivi! To ne pomeni, da ste usposobljeni za pisanje podrobnih prehranskih načrtov. To je namreč delo diplomiranih dietetikov.

Še vedno nisi odločen?

(morda te tole prepriča...)

SOCIAL PROOF

Si pripravljen, da se jim pridružiš?

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)