PT Business Academy Slovenia

naši seminarji potekajo v živo preko zooma

PTBA webinarji v živo

Čeprav menimo, da je osebni stik (predvsem v fitnes industriji) še vedno na prvem mestu, se zavedamo, da zaradi pomanjkanja časa udeležba na seminarju v živo ni vedno mogoča. 

Zato želimo z webinarji, ki jih izvajamo v živo, informacije in znanje prinesti k vam na dom. Na tak način lahko ceneje in hitreje dostopate do znanja, ki ga želite.

Kaj pa trening webinarji?

Seminarje o tehnikah treninga zelo redno izvajamo v obliki webinarja, saj menimo, da se je zgolj preko posnetka izjemno težko naučiti pravilnih tehnik.

Ne glede na to pa občasno določene tematike – kot je npr. trening pred in po nosečnosti – vseeno izvedemo v obliki webinarja, saj tam ne učimo toliko novih tehnik treninga, kot prilagojenega načina izvedbe le-teh.

Za več informcij o trening webinarjih nam prosim pišite ali sledite našim objavam.

General business programs

General business programs provide comprehensive education and training in various aspects of business management and operations.

Garantirano zadovoljstvo

Zaradi skrbnega izbora tematik, priznanih predavateljev ter seveda zaradi interaktivnega načina predavanj garantiramo vaše zadovoljstvo z našimi tečaji in seminarji!

Nudimo podporo

Vsem udeležencem naših tečajev in seminarjev nudimo podporo: tako v zvezi z vprašanji, ki se tičejo aktualnih tečajev in seminarjev, kot tudi z odgovori na druga vprašanja iz fitnes področja.

Potrdilo o udeležbi oz. certifikat

Večina naših tečajev se šteje za t.i. nadaljnja izobraževanja, po zaključku katerega prejmete diplomo, s katero lahko na evropski ravni podaljšate veljavnost certifikata za osebnega trenerja. Za seminarje, ki ne štejejo v ta okvir, pridobite potrdilo o udeležbi, s katerim lahko prav tako zahtevate podaljšanje veljavnosti certifikata.

ŽELITE VEDNO VEDETI VEČ?

Prijavite se* na prejemanje informacij in bodite vedno med prvimi, ki bodo izvedeli, kateri seminarji bodo v kratkem izvedeni ter prejeli ugodnejšo predprijavno ceno!

*skladno z GDPR bo vaše ime in e-mail uporabljeno zgolj za namen, za katerega ste dovolili uporabo. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Soglasje za uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete.

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)