PT Business Academy Slovenia

SEMINARJI V ŽIVO

Naši seminarji v živo so vedno nekaj posebnega: izberemo teme, ki so našim trenerjem najbolj zanimive ter povabimo goste, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega!

Želite vedeti, kateri seminar pripravljamo naslednji? Sporočite nam vaš e-naslov, na katerega vas bomo obvestili o aktualnih dogajanjih!

Kakšne seminarje pripravljamo?

Skrbno hranimo vprašanja naših trenerjev ter sledimo novostim v fitnes industriji. Ko zaznamo, da je neko področje ali vprašanje še posebej zanimivo, pripravimo seminar na to temo.

Naša misija

… je vedno biti med prvimi, ki sledijo fitnes trendom – vendar le, če so ti znanstveno podkrepljeni.

Naša ekipa

PTBA predavatelji niso samo stalni sodelavci naše akademije! Sodelujemo tudi s številnimi strokovnjaki, ki jih povabimo, da skupaj z nami izvedejo zanimiva predavanja in seminarje, vse z namenom, da našim članom nudimo najboljše!

Dodana vrednost

Nenehno gradimo tudi našo virtualno knjižnico ter gradiva delimo z našimi člani!

Želimo najboljše za vas!

Zavedamo se, da mora naša ponudba seminarjev in tečajev obsegati tiste tematike, ki so zanimive vam: trenerjem. Zato vas vabimo, da nam sporočite pereče teme, ki vas zanimajo, področja, na katerih bi želeli razširiti svoje znanje ter druga vprašanja, na katere še niste našli odgovorov. Tu smo, da vam pomagamo!

Osebni stik šteje največ

V današnji digitalni dobi komunikacija iz oči v oči še vedno ostaja pomembna veščina za osebne trenerje. Pri PTBA se tega zelo dobro zavedamo, zato z veseljem organiziramo tudi tečaje, na katerih se tečajniki naučijo tehnik, strategij in načinov, kako blesteti v svojih osebnih in poklicnih odnosih. Ne glede na to, ali gre za vašo predstavitev, sodelovanje na produktivnih sestankih ali vzpostavljanje povezav, bodo naše delavnice zagotovo pravi naslov za pridobitev novih komptenc.

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)