PT Business Academy Slovenia

POBOLJŠAJ SVOJO USPEŠNOST V POSLU s osebno prilagojenim treningom in prehranskim režimom, DA BI DOSEGLI VEČ ČASA ZA PROSTI ČAS IN OSTALI ZDRAVI ZA VISOKO STOPNJO USPEHA, ZA KATERO SE TRUDITE.

Ni samo o tistem "six-packu"... Gre za pridobivanje atletske telesne postave, ki jo je enostavno vzdrževati, medtem ko dosegate izjemno poslovno uspešnost, ter ravno tako pomembno, vlaganje v družinsko življenje!

Čeprav morda menite, da nimate dovolj prostega časa za redno vadbo ali ste že poskusili vse, pa nič ni delovalo...

Hej!

Če si pristal tukaj, si verjetno odkril, da gradnja dobičkonosne kariere in oblikovanje atletskega telesa včasih ne gresta z roko v roki.

Če želite resnično doseči uspeh v poslu, že nosite intenzivno delovno obremenitev, zadržujete dolge ure in žrtvujete osebni čas, včasih celo družinski čas.

In kdo si po takem dolgem dnevu, ko skrbite za posel in zaposlene, res želi še trenirati, kajne?

Se strinjam.

Poslovni uspeh od vas zahteva veliko.

Razumem, zakaj se vam zdi, da ne morete imeti obojega, uspeha v poslu in doseči telesa, ki ste si ga vedno želeli.

NAPAČNO!

Vem z gotovostjo, da lahko dosežete visok poslovni uspeh in napolnite svojo srajco kot pravi športnik.

Naj uporabim naslednje vrstice, da pojasnim, kako lahko postanete POSLOVNI ATLET, medtem ko ostanete na vrhu svojih poslovnih opravil, povečujete svojo produktivnost in dobite več časa s svojo družino, hkrati pa še vedno uživate v družinskih večerjah in poslovnih kosilih.

Seveda bo nekaj naložb potrebnih, vendar ste že kdaj kaj dosegli v življenju, ne da bi najprej vložili?

VENDAR PREDEN PRIDEMO DO TJA, DOVOLITE MI, DA SE HITRO PREDSTAVIM...

Moje ime je Alex in sem podjetnik.

Trenutno vodim več podjetij (lastnik/solastnik štirih podjetij v Evropi in dveh podjetij v ZDA), hkrati pa poučujem osebne trenerje po vsem svetu, kako izboljšati svoje znanje.

Med skrbjo za posel sem tudi oče dveh fantastičnih hčera, ki ju vzgajam s svojo čudovito in ljubečo ženo, Jasmino.

Aleš Potrč z ženo in otroci/p>

V zadnjih 22 letih sem se posvetil enemu izjemnemu poslanstvu: pomagati ljudem, da živijo polno življenje, preko treniranja, prehrane in sprememb življenjskega sloga, z namenom izboljšanja njihove celotne kakovosti življenja.

To vključuje atletsko telo, odporno zdravje, več energije za družino in večjo produktivnost za posel.

V več kot 20 letih izkušenj v industriji fitnesa in zdravja sem pomagal več kot 2.457 strankam, da izboljšajo svoje življenje in izvedel več kot 21.000 individualnih treningov ter več kot 5.800 prehranskih posvetov.

Zaradi visoke stopnje zadovoljstva strank in življenjsko spreminjajočih se transformacij z mojimi strankami, sem postal znan v svetu fitnesa.

MOJI STRANKE SO VEDELE, DA TESNO SODELUJEM Z NEKATERIMI NAJVEČJIMI IMENI V INDUSTRIJI IN SO MI ZAUPALE, DA BOM DOSEGL REZULTATE...

TRANSFORMATION.jpg
Alex je opravil fantastično delo s svojim spletnim coachingom. Po porodu in preizkusu vsake diete, ki je bila na voljo, mi je spremenil življenje in mi pokazal pravo pot do uspeha. Od takrat naprej sodelujem z njim in ne morem dovolj priporočiti njegovih storitev.
Tina C.
Office Admin
Blaz-J-testimonial.png
Kot življenjski coach pomagam drugim živeti daljše in polnejše življenje. Tokrat mi je Alex pomagal doseči cilj, da bom za svojo poroko izgledal/a kar najbolje. V malo več kot šestih mesecih sem prišel/a do telesa, o katerem sem vedno sanjal/a.
Blaz J.
Life Coach
Jan-drozg-scaled-1.jpg
Z Alexom sem začel delati, ko sem imel 14 let. Z velikimi sanjami je razumel postopek in me kot najstnika vodil skozi treninge in prehrano, ki sem ju potreboval, da sem postal hokejist svetovnega razreda. Brez poškodb v več kot 9 letih trdega treninga in najtežjih lig. Priporočilo je zasluženo.
Jan Drozg
Wilkes-Barre/Scranton Penguins
IGOR-Z.jpg
Igranje v Ligi prvakov v rokometu je velika stvar. Na žalost me je poškodba med treningom skoraj ustavila pri igranju. Toda prijatelj me je napotil k Alexu, in s svojim coachingom sem se znebil poškodbe ter igral bolje kot kdajkoli prej. Z njim sem delal preko spleta vse do danes.
Igor Zabic
Handball Player, AEK Athletic club Athens, Greece

Odkar sem začel s spletnim osebnim treningom leta 2011, dolgo preden je to postalo tako priljubljeno, sem imel stranke po vsem svetu.

Uspešno sem treniral stranke, ki segajo od športnikov na elitni ravni (do olimpijske ravni), poslovneže, modele, zaposlene mamice in celo upokojence, v različnih obdobjih njihovega življenja, pričenši iz različnih fitnes nivojev, z edinstvenimi cilji.

S svojim visokim nivojem strokovnosti, ki izhaja iz mojih let izkušenj, znanja s številnih seminarjev, certifikatov ter nadaljnjega izobraževanja na področju treninga in prehrane, kot tudi z mojo ogromno knjižnico v pisarni, sem obvladoval praktično vsako situacijo.

Ni šlo le za to, da bi svoje stranke “raztrgal” in “oblikoval”. Moje delo je postalo SPREMEMBA ŽIVLJENJA.

Alex during his 1-on-1 session

MOJ KONČNI CILJ ZA MOJE STRANKE NI BIL LE PREOBLIKOVATI NJIHOVEGA TELESA, TEMVEČ PREOBLIKOVATI NJIHOVO ŽIVLJENJE

Želim pojasniti eno stvar, da me pravilno razumete…

Še vedno treniram vrhunske športnike. Občasno prevzamem projekt za model ali nekoga, ki se pripravlja na določene dogodke, kot je tekmovanje v bodybuildingu ali priprava na maraton.

Vendar to ni več moj glavni poudarek…

V zadnjih šestih letih je večina mojih strank podjetniki, managerji in tisti v vodstvenih položajih v organizacijah. In njihov cilj ni preprosta preobrazba telesa.

Moje stranke se osredotočajo na pridobitev atletske telesne postave, ki jo je enostavno vzdrževati, medtem ko dosežejo izjemne poslovne rezultate, in enako pomembno, vlaganje v družinski čas.

In kako prav imajo…

"FIZIČNA AKTIVNOST IN PRAVILNA PREHRANA STA SKRIVNOSTI ZA VEČ ENERGIJE, BOLJŠO PRODUKTIVNOST IN VRHUNSKO USPEŠNOST ..."

This is confirmed by a meta-analysis of 12 studies from 2006 conducted by top scientist Timothy W. Puetz.

He found that regular physical activity gives a feeling of increased energy and reduces fatigue.

At the same time, many studies found that regular physical activity is a factor in improving cognitive function – our brains work much better (Laura Mandolesi, et al., 2018)

Physical activity over the years also works preventively against shrinking brain tissue and thus keeps us “smarter” throughout the entire period of our lives. (Fernando Gomez-Pinila & Charles Hillman, 2013)

Excellent, isn’t it?

Ostati zdrav, vzdrževati dobro telesno pripravljenost in ohranjati mentalno osredotočenost skozi ves dan so “neizogibne” lastnosti za podjetnike, menedžerje in tiste, ki so izpostavljeni delovnim okoljem z nadpovprečnim stresom.

Pogosto vložimo veliko več, kot je povprečni delovni dan dolg 8 ur.

Naši stresni nivoji skoraj vsakodnevno povzročajo prekoračitev zdravih meja.

Odgovorni smo, da posel deluje in je dobičkonosen, ter da izplačujemo plače svojim sodelavcem in zaposlenim.

In nihče noče poslušati naših izgovorov.

Vsi smo zainteresirani samo za rezultate in pozitivne številke.

Odgovornost za obvladovanje vseh dnevnih izzivov, s katerimi se soočamo, je na nas. Ne glede na to, kakšni so.

Z natrpanim urnikom je to daleč od lahkega.

POSLI, DELA, DRUŽINA – VSE TO OD NAS ZAHTEVA VELIKO ČASA IN ENERGIJE…

In če začnemo postavljati sebe (in svoja telesa) na zadnje mesto, lahko pričakujemo naslednje posledice:

IN KO SE NAJDETE V TAKŠNEM POLOŽAJU, IMATE SAMO 2 MOŽNOSTI

PRVA možnost je, da ne spremenite ničesar in živite svoje življenje enako kot prej.

To bo ustvarilo nenehni samo-sebe-generirajoči se cikel zloma za zlomom.

To bo privedlo do dolgotrajne bolniške odsotnosti.

Morda boste izgubili pomembno poslovno priložnost(i) ali celo svoje delo.

Lahko razvijete dolgoročne hormonske težave ali kaj drugega s še resnejšimi posledicami, o čemer si ne upam niti misliti.

Ali pa lahko izberete možnost DRUGO.

Lahko priznate, da vaša trenutna smer ne vodi k uresničevanju vaših sanj in vam ne zagotavlja tega, kar resnično želite od življenja.

Priznajte, da potrebujete pomoč nekoga, ki zelo dobro obvlada te situacije in vam lahko pomaga postati močnejši na vseh področjih.

Vem…

To zahteva veliko ponosa in mnogi ljudje niso pripravljeni na to.

A to lahko postane ena najboljših odločitev v vašem življenju!

Torej, katero možnost izberete?

Če se odločite za prvo možnost, vam želim veliko sreče na vaši poti…

Upam, da ste med srečneži in da boste našli pot iz cikla pravočasno, preden pride do resnih posledic.

ČE NE ŽELITE ŽIVETI ŽIVLJENJA NA TAKŠEN NAČIN IN BI RADI POSTALI POSLONSKI SUPERJUNAK, VZOR ZA SVOJE OTROKE IN PRESEKLI VSE OSTALE, POTEM JE TO VAŠA VELIKA PRILIKA…

DOVOLITE MI, DA VAM PREDSTAVIM...

PROJEKT BIZNIS ATLET

To je moj program PREMIUM kakovosti, posebej zasnovan za uspešne preobremenjene poslovneže, ki si želijo uživati v poslovnih kosilih in imeti atletski videz, ne da bi izgubili družinski čas.

(In število mest je omejeno, da se zagotovi maksimalna kakovost programa)

Vendar to ni klasičen spletni program za treninge, kakršnega morda poznate od koga drugega na internetu.

Ni to še en fitnes vplivnež s Instagrama, ki objavlja nek naključen program in trdi, da je to edini možen način do uspeha.

Ne… PROJEKT POSLOVNI ATLET je zelo drugačen.

Je dobro strukturiran že od samega začetka, zagotavlja vpogled v najpomembnejša vprašanja, ki si jih kot uspešen poslovnež zastavljate:

Zakaj to počnem?
Kaj lahko pričakujem s tem?

Pripravil sem program, ki ustreza vašim potrebam in vnaprej odgovarja na ti dve vprašanji.

THE MAIN GOAL OF THE PROGRAM IS TO GIVE YOU THE TOOLS YOU NEED TO HAVE AN ATHLETIC LOOK WHILE ENJOYING THE QUALITY OF LIFE YOU DESIRE

Ampak ne samo to…

Poleg tega boste tudi:

How are we going to achieve this?

At this point I could offer you every possible guarantee of success...

Vendar je najbolje, da vam na začetku povem, da namerno ne nudim GARANCIJ. Vaš uspeh ne odvisi le od mene, ampak to že veste. Oba morava opraviti svoje delo in ga opraviti pravilno. Tudi vi imate svoje naloge. Če bi vam zdaj obljubil odlične rezultate, bi bilo “blufiranje”, saj se še nisva niti srečala. Toda to NI edini razlog, zakaj vam ne nudim garancije za uspeh… Veliko trenerjev daje velike obljube in uporablja velike besede, samo da bi vas pritegnili. Govorijo vam to, kar želite slišati, preprosto da bi prodali svoj program. Oh ne, gospod! Ne tukaj, ne jaz, ne z vami. Delujete že dovolj dolgo, da veste, da velike stvari izhajajo iz dela, predanosti, vloženega truda in energije. Ne potrebujete me, da vam to povem. Enako kot jaz ne rabim govoriti vam, kako dragocen je čas za nas. Zato ravno berete to, ker si želite preživeti več časa s svojo družino, ne da bi pri tem ogrozili nemoteno poslovanje. Vendar vam lahko obljubim, da boste imeli najboljšo storitev, ki jo lahko dobite. Očitno ste si jo zaslužili in si zaslužite nič manj kot najboljše.

VENDAR VAS MORAM OPOZORITI!
V PROGRAM NISO SPREJETI VSI KANDIDATI...

Naj pojasnim to izjavo. Ne glede na to, ali govorim o svojih izobraževalnih programih ali programih za osebno svetovanje svojim strankam, so vsi moji programi omejeni glede na število članov. In to iz dobrega razloga. Ker je moja najvišja prioriteta nedvomno visoka raven storitve, je skoraj nemogoče zagotoviti tako visoko raven storitve brez določenih omejitev. Zato imam dobro uveljavljen postopek, da zagotovim, da so v program sprejeti samo tisti, ki so stoodstotno prepričani, da to želijo početi, in se lahko zavežejo programu. Ni tako, da ne bi želel sodelovati z vsemi, ki se bodo prijavili. Nasprotno, nameravam ohraniti PROJEKT POSLOVNI ATLET na najvišji učinkovitosti, ki je mogoča. Če torej niste prava oseba za ta projekt, vam lahko ponudim nekaj, kar bo bolje ustrezalo vašim potrebam. Vedno iščem najboljšo izbiro za svoje stranke in jim ponudim storitev, ki jim bo najbolj koristila.

OD 0 DO JUNAKA V 12 TEDNIH...
ZAKAJ 12 TEDNOV?

Spremembe življenjskega sloga potrebujejo čas, in vem, da vaše telo potrebuje več časa za prilagajanje kot 2 ali 4 tedne. Predstavljajte si, da se naučite igrati klavir kot svetovno priznan pianist v samo enem mesecu. Samo pomisliti je noro. Trening in prehrana nista nič drugačna kot igranje klavirja. Potreben je čas za prakso. Zato se zdi 12 tednov veliko bolj razumno upoštevati kot časovni okvir za dosego želene spremembe in prilagoditve. To je minimalni časovni obseg, ki ga zahtevam od svojih strank, ki začnejo delati z mano. Vem, da dlje ko delamo skupaj na vaših ciljih, bolje vas spoznam in vam lahko zagotovim boljšo storitev, da zadovoljim vaše potrebe. Po več kot 20 letih izkušenj z mnogimi strankami me ni enostavno prepričati v nasprotno.

ČE ŽELITE BITI DEL
PROJEKTA BIZNIS ATLET,
POTEM JE TO NASLEDNJI KORAK...

Če pomaknete stran navzdol, boste našli gumb, ki vas bo pripeljal do preprostega kontaktnega obrazca. Po vpisu vaših kontaktnih podatkov vas bom prosil, da zagotovite nekaj osnovnih informacij, ki jih potrebujem za pripravo našega prvotnega klica. Zadnji korak je izbira ustreznega termina za spletno srečanje, kjer bomo podrobneje razpravljali o programu.
In ne… To ne bo prodajni klic, kjer vas bom manipuliral, da se pridružite programu. Potekalo bo tako: 1… Najprej vas bom vprašal “Na kateri točki ste trenutno?” Kaj počnete za življenje, kaj ste že poskusili v preteklosti, koliko prostega časa imate in nekaj vprašanj o vašem zdravju in produktivnosti… 2… Nato bo moje vprašanje “Kaj želite doseči in kdo želite postati?” Vsakdo je drugačen in vsakdo ima svoje cilje in sanje. Zelo pomembno je, da ste iskreni do sebe in do mene. 3… Na podlagi vaših odgovorov bomo videli, ali je program Business Athlete pravi za vas. Če je temu tako, vam bom predstavil program… Sicer vam bom iskreno povedal, da nismo prava naslov za vas, in vas napotil k nekomu, ki bo vedel, kako vam lahko pomagati.

Ampak naj vas opozorim ... Čas je ključnega pomena!

Sem samo ena oseba in lahko odgovorim le na omejeno število klicev. Imam le omejeno število prostih terminov v svojem koledarju, in ko bodo vsi zasedeni, ne bom več na voljo za pogovor. Čim prej rezervirate klic z mano, prej vam lahko pomagam… Dlje ko odlašate, dlje bo vaša pot do več energije in večje produktivnosti… Ali morda nikoli ne boste prišli tja… Zato vam svetujem, da rezervirate klic z mano, dokler še imate možnost. Vse, kar morate storiti, je klikniti spodnji gumb, izpolniti obrazec, nato pa rezervirati klic v mojem koledarju.

Komaj čakam, da se pogovoriva!

Alex A. Potrc, CEO PTBA P.S. Oh, skoraj sem pozabil. Ker je število prostih mest v PROJEKTU POSLOVNI ATLET omejeno, moramo delovati po načelu “Kdor prej pride, prej melje.” Drugimi besedami. Če želite rezervirati svoje mesto, se vam splača, da čim prej rezervirate svoj prvotni klic. Da bi vam olajšal rezervacijo, sem spodaj priložil še en gumb 🙂
Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)