PT Business Academy Slovenia

Asset 5VND@4x
PTBA-01-compress.png

STROKOVNO IZOBRAŽEVANJE ZA

OSEBNE
TRENERJE

RE-LAUNCH JANUAR 2024

POSLOVNE STRATEGIJE | PREHRANSKO PROGRAMIRANJE | NAPREDNO TRENIRANJE

Poslanstvo ACA vidimo v tem, da talentiranim trenerjem in prehranskim coachem ponudimo orodja, razvoj sposobnosti in trening za kultiviranje njihove predstavitve na trgu in prepoznavanje pomembnih življenjskih priložnosti.

STROKOVNO IZOBRAŽEVANJE

Najbolj obširen, praktično usmerjen in znanstveno podprt vir izobraževanja za trenerje v Sloveniji

Poglej si naše fenomenalne nadaljevalne tečaje

(za vsak opravljen tečaj dobite CEU točke in certifikat o opravljenem tečaju)

Kako so pripravljene vsebine?

Vse učne vsebine znotraj ACA nadljevalnih tečajev so podane v obliki učnih modulov do katerihi dostopate znotraj našega izobraževalnega portala. Vsebine so pripravljene tako, da vam omogočajo vaš svojevrsten način učenja – literatura, video ali zvočni zapis. Vsebine si lahko za lažje učenje tudi prenesete za “offline” dostop ali si jih natisnete, če imate v rokah raje fizično obliko. PTBA in ACA vam hkrati nudita tudi posebno učno skupino znotraj katere vam nudimo podporo in vam pomagamo graditi boljšo storitev.

VSEBINA JE OSNOVANA NA ZNANSTVU

ACA in PTBA si prizadevata, da so vsebine znotraj vseh učnih modulov znanstveno podprte in usklajene s praktičnim delom v osebnem trenerstvu z več kot 20 letnimi izkušnjami. Znanstveni dokazi imajo svoje omejitve, kot jih imajo tudi izkušnje posameznih trenerjev. Zato so vsebine sestavljene v največji možni meri iz aktualnih znanstvenih dognanj in združene s praktičnimi izkušnjami. Tako naši tečajniki prejmejo kar najbolj praktično in znanstveno podprto vsebino.

VSEBINA JE PODANA OD VRHUNSKIH STROKOVNJAKOV

Ekipa ACA za naše tečaje je zelo široka in veliko modulov je bilo napisanih iz stranih najvidnejših avtoritet na posameznih področjih. Želimo si, da svoje znanje širite s pomočjo širokega nabora ljudi, ki so strokovno odlično podkovani in že mnoga leta delujejo v naši čudoviti industriji.

Poglej več koristi članstva

Uporabno razvijajoče se znanje

Področja podjetništva, športne znanosti in prehrane se hitro razvijajo in temu primerno se vsebina ves čas posodablja in je na voljo vsem aktivnim članom. Ves material je optimiziran za praktično in takojšnjo aplikacijo, s čimer se zagotavlja, da dobite najboljše od ljudi, s katerimi se trenutno ukvarjate.

Podpora skupnosti

Vsi coachi v Akademiji so povabljeni, da se pridružijo privatni skupnosti na družabnih omrežjih, kjer si delijo misli, ideje kot tudi povezujejo in srečujejo z drugimi podobno mislečimi in motivirani posamezniki.

Dostopnost

Vsa vsebina Akademije je dostopna globalno in je optimizirana preko vseh platform. Do vsebine lahko dostopaš preko namiznega računalnika, prenosnika, tablice ali mobilnega telefona. Učenje na poti tako nikoli ni problem, kar je še posebej pomembno prekomerno zasedene coache.

Študiraj s svojim lastnim tempom

Pri študiju na ACA ni časovnih omejitev. Študentje lahko študirajo kadarkoli, kolikor dolgo hočejo. Po enem letu lahko enostavno preideš na mesečno članstvo, ki ti omogoča dostop ne le do osrednjih vsebin, temveč tudi do vseh posodobitev in aktualnih vsebin.

Spletni izpiti

Vsi ACA izpiti se vršijo preko spleta. To ti omogoča boljše globalno izobraževanje in odstranjuje omejitve, ki jih predstavljajo geografske ovire.

Prilagodljivost plačila

Modularna vsebina Akademije je dosegljiva preko številnih možnosti plačila in tako ustreza vašim finančnim zmožnostim. Vso vsebino lahko zakupite vnaprej, s čimer takoj pridobite dostop do vseh vsebin. Lahko pa se odločite za plačilav mesečnih obrokih, ki vam vsebino dovajajo na mesečni ravni.

Knjižnica

Knjižnica je dom vseh ACA vsebin, ki niso del certificiranih materialov znotraj tečajev. Tukaj je zate na voljo dodaten material, ki pokriva vsa ACA področja in še več. Intervjuji vodilnih posameznikov na različnih strokovnih področjih, recenzije raziskav in dodatne ekskluzivne vsebine za ACA člane.

Ekskluzivni popusti za člane

Vsi ACA člani prejmejo ekskluzivne popuste naših partnerjev: Watsons gym equipment, Primal Strength, PhD Nutrition, My PT Hub in drugih.

ORODJA ZA TRENERJE

Profesionalno zasnovana in popolnoma licencirana orodja, ki vam pomagajo s pridobivanjem NOVIH POTENCIALNIH STRANK, RASTJO SOCIALNIH KANALOV, NADGRAJUJEJO BLAGOVNO ZNAMKO, NUDIJO PODPORO STRANKAM, AKVIZICIJO IN VZDRŽEVANJEM STRANK.

ACA COACHING ASSETS

Individualiziran Welcome Pack

*Po kliku boš preusmerjen na globalno stran ACA za nakup.

ACA COACHING ASSETS

My Fitness Pal vodič za stranke

*Po kliku boš preusmerjen na globalno stran ACA za nakup.

ACA COACHING ASSETS

Individualizirane knjige receptov

*Po kliku boš preusmerjen na globalno stran ACA za nakup.

ACA COACHING ASSETS

Ultimativni Branding Paket
-

*Po kliku boš preusmerjen na globalno stran ACA za nakup.

KAKO UPORABLJATI ORODJA ZA TRENERJE

Uporabljajte naša orodja za osebne trenerje kot popolno orodje za podporo strankam.
Vključite ta orodja v ceno vaših storitev in izboljšajte nivo vaših storitev.

Natisnite ali pošljite po e-pošti kot darilo vašim strankam, članom vaših klubov, prijateljem ali družini.

Orodja uporabite za pridobivanje novih strank preko socialnih omrežij in naredite dober prvi vtis.

Z našimi popolnoma licenciranimi materiali imate vso svobodo! Nimate omejitev tiska ali prodaje v digitialni obliki preko vaših prodajnih kanalov.

Pridobite si svoj individualno oblikovan katalog orodij

Zaupajte nam nekaj pomembnih podatkov o vas in vašem poslovanju, da lahko pripravimo popolnoma individualiziran in BREZPLAČEN katalog orodij, da vidite kako lahko izgledajo vaši bodoči priročniki in knjige receptov.

Kaj so povedali tečajniki in obiskovalci naših nadaljevalnih tečajev in seminarjev...

Daniel Jelovič, JD Coaching

Miha Primožič, FIT Mišek

Odzivi po seminarju v živo

ACA izobraževanja in Alešev osebni poslovni coaching sta mi pomagala postaviti svojo uspešno karierno pot.

Blaž Slaviček,

Dober Trening

ACA moduli mi vsakodnevno pomagajo bolje razumeti svoje delo s strankami. Orodj za trenerje pa dajejo ogromno dodano vrednost.

Mitja Marguč,

Fit Tovarna

Vse od 2018 sem član ACA globalne skupine in skupaj s pomočjo mednarodne mreže izboljšujem poslovanje svojega fitnes centra v Avstriji.

Manuel Lah,

OneBody Studio

PTBA in ACA sta mi pomagala spoznati ljudi, ki mi dnevno pomagajo pri svojem delu kot psiholog in trener. Brez dodatnih znanj na poslovnem področju, danes ne bi bil na tem mestu kjer sem.

Igor Peras,

Peras Mindset

KDO UPORABLJA NAŠE STORITVE IN PRODUKTE

Ožji izbor tistih podjetij, posameznikov in blagovnih znamk, ki so s pomočjo ACA izobraževanj in orodij uspešni.

Dostavljenih knjig receptov
0
Posameznih individualiziranih dostavljenih materialov
0
Zadovoljnih članov po svetu
0

Skupaj ustvarjamo boljše počutje in zdrav način življenja

Z našimi izobraževanji osebnih trenerjev po vsem svetu skrbimo za najbolj praktičen pristop k delu s strankami.

Hkrati trenerjem, prehranskim coachem in drugim, ki delajo na področju izboljševanja zdravja in psihofizičnih sposobnosti ljudi, nudimo številne možnosti za dodatno in napredno izobraževanje.

S tem skrbimo za to, da so stranke bolj zadovoljne, hitreje dosegajo rezultate in živijo bolj polno življenje.

Še nisi osebni trener in bi to rad postal?

Ali pa si oglej še druga nadaljevalan izobraževanja

Scroll to Top

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)

SEDAJ MOŽNO TUDI PLAČILO NA OBROKE

(S klikom na gumb izberi način plačila...)